Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

GEOTHRIN GARDEN

Μικρογαλάκτωμα υδατικής βάσης (ME) / Βοηθητικές ουσίες: 98.99%


Οδηγίες εφαρμογής για ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΥΠΝΟΦΟΡΟΣ / ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του GEOTHRIN GARDEN για χρηση σε ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΥΠΝΟΦΟΡΟΣ / ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Eπιτρέπεται η χρήση από ερασιτέχνες
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο, επαφής και στομάχου. Δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων, παρεμποδίζοντας το κλείσιμο των διαύλων Na+ στους νευράξονες των νευρικών κυττάρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια συνεχή νευρομυϊκή μεταφορά μηνυμάτων, που οδηγεί σε υπερδιέγερση, παράλυση και θάνατο των εντόμων. Επίσης ασκεί αντιτροφική δράση.
Μέθοδος εφαρμογής: Ομοιόμορφος ψεκασμός.
-Μην ψεκάζετε όταν φυσάει.
Διαχείριση ανθεκτικότητας:
-Το σκεύασμα θα πρέπει να εφαρμόζεται στις προτεινόμενες δόσεις και με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται καλή και ομοιόμορφη κάλυψη της φυλλικής επιφάνειας με το ψεκαστικό υγρό.
-Να αποφεύγονται οι διαδοχικές εφαρμογές με το σκεύασμα. Το σκεύασμα να εφαρμόζεται σε εναλλαγή με εντομοκτόνα από άλλη ομάδα με διαφορετικό τρόπο δράσης από τα πυρεθρινοειδή.
-Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει μικρή αύξηση ακάρεων. Συνιστάται η παρακολούθηση των ψεκαζόμενων φυτών, ώστε να εφαρμοστεί ακαρεοκτόνο σκεύασμα εφόσον κριθεί απαραίτητο.
Συνθήκες εφαρμογής: -Μην ψεκάζετε όταν φυσάει. Διαχείριση ανθεκτικότητας: -Το σκεύασμα θα πρέπει να εφαρμόζεται στις προτεινόμενες δόσεις και με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται καλή και ομοιόμορφη κάλυψη της φυλλικής επιφάνειας με το ψεκαστικό υγρό. -Να αποφεύγονται οι διαδοχικές εφαρμογές με το σκεύασμα. Το σκεύασμα να εφαρμόζεται σε εναλλαγή με εντομοκτόνα από άλλη ομάδα με διαφορετικό τρόπο δράσης από τα πυρεθρινοειδή. -Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει μικρή αύξηση ακάρεων. Συνιστάται η παρακολούθηση των ψεκαζόμενων φυτών, ώστε να εφαρμοστεί ακαρεοκτόνο σκεύασμα εφόσον κριθεί απαραίτητο.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 31/10/2023

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
Arysta LifeScience Benelux Srl.
Rue de Renory 26/1
B-4102
Ougree
BELGIUM
TEL: +32/4. 3859711
FAX: +32/4. 385.97.49
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
UPL Ελλάς Α.Ε.
Ριζαρείου 16
15233
Χαλάνδρι
TEL: 210 5578777
e-mail: info.hellas@upl-ltd.com