Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

Μητρωο προϊοντων θρεψης της Ελληνικης αγορας

Μια προσπάθεια του Plant Protection για όλους τους συνδρομητές του



Το Plant Protection στην προσπάθεια του να προσφέρει περισσότερα στους συνδρομητές του, Γεωπόνους, Αγρότες, και γενικά όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα, ξεκινάει την προσπάθεια της δημιουργίας του Μητρώου κυκλοφορίας των προϊόντων θρέψης στην Ελληνική αγορά.

Θα τον βρείτε στην σελίδα μας με τίτλο Προϊόντα Θρέψης (https://plantpro.gr/lipasmata).


Στο Μητρώο κυκλοφορίας προϊόντων θρέψης θα βρείτε όλα τα λιπάσματα Νέου Τύπου που έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, όπως αυτά περιγράφονται στο Μητρώο Αδειών Κυκλοφορίας Νέου Τύπου Λιπασμάτων.

Επίσης με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ως προς την μορφή, τον τρόπο χρήσης και τις καλλιέργειες που ενδείκνυνται, τα προϊόντα θρέψης των εταιριών που δέχθηκαν ευγενικά να μας παραχωρήσουν τον κατάλογο των προϊόντων τους, οι οποίες προς το παρόν είναι οι εταιρείες K+S και Humofert.

Στην προσπάθεια μας για ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ των προϊόντων θρέψης, τα έχουμε ΤΑΞΙΝΟΜΊΣΕΙ σε 15 κατηγορίες, (κάποιες από αυτές τις βλέπετε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας), καθώς επίσης μπορεί να γίνει ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ με βάση τον τύπο N-P-K.

Για την ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ενημέρωση των συνδρομητών μας θα φροντίσουμε ο κατάλογος των προϊόντων θρέψης να διευρυνθεί.
 

στερεα συμβατικα

Βραδειας αποδεσμευσης

υδατοδιαλυτα (N-P-K)

διαφυλλικα (N-P-K)

βιολογικά Στερεα

Βιολογικά Υδατοδιαλυτά & Διαφυλλικα

Ιχνοστοιχεια

Χουμικα / Οργανικα

Αμινοξέα

Βιοδιεγερτες και Εκχυλισματα

Βελτιωτικά εδάφους

Βιολιπάσματα

Έλαια

Προσκολλητικά / Διορθωτές αγωγιμότητας & Ph

Αλλοι τυποι λιπασματων

 
 
Plant Protection