Εφαρμογή SILICOSEC για ΣΙΛΟ (ΣΙΤΗΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ) - εγκεκριμένα γεωργικά και υγειονομικά σκευάσματα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΣΙΛΟ (ΣΙΤΗΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ)

Εφαρμογή του βιολογικού εντομοκτόνου SILICOSEC

SILICOSEC

kieselgur (diatomaceous earth) 100%

Κάψουλα (CP) / Βοηθητικές ουσίες: 0%


Οδηγίες εφαρμογής για ΣΙΛΟ (ΣΙΤΗΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ):

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του SILICOSEC για χρηση σε ΣΙΛΟ (ΣΙΤΗΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ) εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο σε μορφή σκόνης επαφής για την καταπολέμηση εντόμων σε αποθηκευτικούς χώρους. Τα σωματίδια της σκόνης παγιδεύονται από τα σώματα των εντόμων καθώς αυτά βαδίζουν πάνω στη σκόνη. Η βλάβη προκύπτει στην εξωτερική προστατευτική κηρώδη στιβάδα της εξωδερμίδας, η οποία συρρικνώνεται λόγω απορρόφησης της σκόνης ή από απλή απόξεση της εξωδερμίδας ή από συνδυασμό των δύο. Το αποτέλεσμα είναι η αποξήρανση του σώματος των εντόμων λόγω απώλειας νερού και ο τελικός θάνατος τους.
Μέθοδος εφαρμογής: Το SILICOSEC εφαρμόζεται με επίπαση των αποθηκευμένων προϊόντων και των χώρων αποθήκευσης. Για μικρές ποσότητες η εφαρμογή μπορεί να γίνει με το χέρι. Για μεγαλύτερες ποσότητες η εφαρμογή μπορεί να γίνει στη γραμμή μεταφοράς και στους χώρους αποθήκευσης με μηχανικά επιπαστικά μέσα.
Οδηγίες για την ασφαλή απόσυρση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος και της συσκευασίας: Τα κενά μέσα συσκευασίας (σακούλες, σάκοι) μαζί με τα κουτιά που θα καταστραφούν προηγουμένως με σκίσιμο, για τη διασφάλιση της μη περαιτέρω χρήσης, εναποτίθενται όλα σε σημεία συλλογής για ανακύκλωση ή ανάκτηση ενέργειας.
1)Με υγρασία των αποθηκευμένων σιτηρών που δεν ξεπερνά το 14,5% προσφέρετε μόνιμη προστασία.
2)Το SILICOCEC περιβάλει τους σπόρους όπου έχει γίνει εφαρμογή με ένα υπόλευκο στρώμα, αλλά δεν αλλάζει το χρώμα στο αλεύρι και δεν υποβαθμίζει την αρτοποιητική τους ικανότητα.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Με υγρασία των αποθηκευμένων σιτηρών που δεν ξεπερνά το 14,5% προσφέρετε μόνιμη προστασία. 2)Το SILICOCEC περιβάλει τους σπόρους όπου έχει γίνει εφαρμογή με ένα υπόλευκο στρώμα, αλλά δεν αλλάζει το χρώμα στο αλεύρι και δεν υποβαθμίζει την αρτοποιητική τους ικανότητα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2021
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Παρασκευάζεται από την:
BIOFA AG
Rudolf-Diesel-Str.2
72525
Munsingen
GERMANY
TEL: +490 738193540
FAX: +490 7381935454
e-mail: contact@biofa-profi.de
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
BIOGARD GREECE Ε.Π.Ε.
Κέκροπος 62 & Κονίτσης 38
151 25
Μαρούσι, Αθήνα
TEL: 210 6460700
e-mail: info@biogard.gr

Επιστροφή στην σελίδα ΣΙΛΟ (ΣΙΤΗΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ)