Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

Όροι χρήσης ιστοτόπου

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου.
Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσεως, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του. Σε περίπτωση διαφωνίας με τους Όρους Χρήσεως, ο επισκέπτης ή χρήστης οφείλει να εγκαταλείψει τον διαδικτυακό τόπο και να μην προβεί σε περαιτέρω χρήση του. Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου www.plant-pro.com έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχθεί πλήρως τους κατωτέρω όρους και αναγνωρίζει ότι δεσμεύεται από αυτούς σε κάθε επίσκεψή του σε αυτόν. To Plant Protection έχει δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους, ανακοινώνοντας τις εκάστοτε τροποποιήσεις μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

  • Το Plant Protection δεν ευθύνεται για τυχόν κακή ή λάθος χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, ο κάθε χρήστης φυτοπροστατευτικού προϊόντος  πέρα από της οδηγίες που θα λάβει από την ιστοσελίδα, υποχρεούται να συμβουλευτεί υπεύθυνο γεωπόνο, ο οποίος θα του υποδείξει τον ακριβή τρόπο χρήσης, και ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη καταγραφή του προϊόντος, σύμφωνα με της υπάρχουσες διατάξεις που αφορούν τη διάθεση φυτοπροστατευτικών και υγειονομικών προϊόντων στην αγορά.
     
  • Τα δοσολογικά σχήματα, τα πεδία εφαρμογής και οι οδηγίες εφαρμογής του κάθε φυτοπροστατευτικού ή υγειονομικού προϊόντος, εμφανίζονται ακριβώς όπως ορίζονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και στις ετικέτες των σκευασμάτων, οι οποίες έχουν συνταχθεί από τους υπεύθυνους των εταιριών και τους κατόχους των εγκρίσεων.

     
  • Το Plant Protection δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη, παραλήψεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και των εταιριών που διακινούν τα σκευάσματα, ούτε για τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει στις εγκρίσεις μετά την ημερομηνία που αναγράφεται στην ιστοσελίδα (πρώτη σελίδα) σαν 'ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ'.
     
  • Στο Plant Protection εμφανίζονται μόνο φυτοπροστατευτικά προϊόντα με τους ακό-λουθους τύπους έγκρισης:
    • Παλιές δραστικές ουσίες, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη στο Παράρτημα 1 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ
    • Προσωρινή έγκριση σύμφωνα με το άρθρο 8(1) της Οδηγίας 91/414/ΕΕ
    • Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ με αμοιβαία αναγνώριση (σύμφωνα με το άρθρο 10 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
    • Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
    • Προσωρινή έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01, άρθρο 16.
    • Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 8(2) της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
    • Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.
    • Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01, άρθρο 4 με αμοιβαία αναγνώριση.
    • Οριστική έγκριση σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009
    • Προσωρινή έγκριση σύμφωνα με τον  Κανονισμό 1107/2009
    • Προσωρινή έγκριση σύμφωνα με το άρθρο 1, παρ.2α, του Ν. 2538/97 της Εθνικής Νομοθεσίας
    • Προσωρινή διεύρυνση σύμφωνα με το άρθρο 1, παρ.2α, του Ν. 2538/97 της Εθνικής Νομοθεσίας
       
  • Από το Plant Protection απουσιάζουν:
    • Σκευάσματα με έγκριση 120 ημερών.
    • Εγκρίσεις διεύρυνσης φάσματος ήσσονος (μικρής) σημασίας.
    • Σκευάσματα (εμπορικά ονόματα) που έχει λήξη η έγκριση τους πάνω από επτά (7) χρόνια και βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για ανανέωση έγκρισης, ενώ δεν έχουν αποσυρθεί από την αγορά.
       
  • Για σκευάσματα που η έγκριση τους έχει λήξει, ενώ υπάρχουν ακόμα στους καταλόγους του Plant Protection, οι υπεύθυνοι γεωπόνοι των επιχειρήσεων χονδρικής και λιανικής πώλησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων, υποχρεούνται να ελέγχουν για τυχόν απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που ορίζει απαγόρευση τιμολόγησης των αποθεμάτων των συγκεκριμένων σκευασμάτων, καθώς και απόφαση του υπουργείου που σχετίζεται με την επιτρεπόμενη χρήση των υπαρχόντων αποθε-μάτων του σκευάσματος από τους επαγγελματίες αγρότες.
     
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πατώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στη σελίδα του κάθε σκευάσματος, με τίτλο ''Σελίδα σκευάσματος', η οποία οδηγεί στον ισότοπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στη σελίδα που αφορά το σκεύασμα, και ελέγχοντας αν υπάρχει έγγραφο (pdf) με τίτλο 'Ανάκληση έγκρισης κυκλοφορίας' ή άδειας διάθεσης στην αγορά από συγκεκριμένη ημερομηνία και μετά.
     
  • Με την εγγραφή σας στο Plant Protection αποδέχεστε ότι προσωπικά σας στοιχεία, όπως η διεύθυνση IP, το e-mail, και το username σας καταγράφονται στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας. Το Plant Protection δε χρησιμοποιεί τη διεύθυνση e-mail και τα στοιχεία σας για αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων, πέρα από τα μηνύματα που αφορούν της υπηρεσίες του Plant Protection, ούτε διαρρέει στοιχεία σε τρίτους.
     
  • Η κάθε άδεια χρήσης του Plant Protection είναι ατομική, και  αφορά ένα και μόνο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.
     
  • Απαγορεύεται με κάθε τρόπο η είσοδος Bot's στη σελίδα, καθώς και κάθε ενέργεια  που σκοπό έχει να δημιουργήσει πρόβλημα στη σωστή λειτουργία του Plant Protection και του server που το φιλοξενεί.
     
  • Οι διαχειριστές του Plant Protection διατηρούν κάθε δικαίωμα διαγραφής ή απενεργοποίησης χρηστών του Plant Protection, εφ’ όσον θεωρήσουν, ότι οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί εσκεμμένα βλάπτουν τον ιστότοπο ή δεν τηρούν τους παραπάνω όρους χρήσης, ακόμα κι αν αυτοί είναι συνδρομητές της υπηρεσίας. Το ίδιο ισχύει και για διευθύνσεις IP που μπορεί να θεωρηθούν ύποπτες.
     
  • Το Plant Protection διατηρεί το δικαίωμα αναθεώρησης των όρων χρήσης οποιαδήποτε στιγμή. Μετά την ανακοίνωση της εκάστοτε τροποποίησης, η χρήση του διαδικτυακού τόπου λογίζεται ως αποδοχή της εν λόγω τροποποίησης.
     
  • Όλοι οι χρήστες του ιστοτόπου, εφόσον ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θεωρείται αυτόματα, ότι αποδέχονται τους όρους χρήσης.

Νέα / Ενημερώσεις

Εδαφοκάλυψη: πλεονεκτήματα και τρόπος εφαρμογής Τύποι εδαφοκάλυψης και οδηγίες για τη συνθετική εδαφοκάλυψη / Κανονισμοί / Ενημερωτικά δελτία (Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024)
Άμεση παύση πώλησης και χρήσης σκευασμάτων με δραστική ουσία CAPTAN Απόσυρση σκευασμάτων / Νέα / Ειδήσεις (Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024)
Ενημερωτικό Δελτίο Χειμώνας 2024 - Plantpro.gr / Ενημερώσεις (Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024)
Πρώτη στο διαγωνισμό TASTE ATLAS η πατάτα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας Πρώτη στο διαγωνισμό TASTE ATLAS AWARDS 2023-2024 / Νέα / Ειδήσεις (Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024)
Ασφαλιστικές εισφορές: Τι θα πληρώσουν οι αγρότες με το νέο έτος Η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας θα ενεργοποιηθεί κατά την έκδοση των εισφορών Ιανουαρίου 2024 / Νέα / Ειδήσεις (Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024)
Τεχνικές Προδιαγραφές Θερμοκηπίων Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κατασκευή και τον εξοπλισμό / Κανονισμοί / Ενημερωτικά δελτία (Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023)
Ταξινόμηση, Επισήμανση & Συσκευασία Χημικών Ουσιών και Μειγμάτων CLP: Νέα σήμανση / Κανονισμοί / Ενημερωτικά δελτία (Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023)
Ενημερωτικό Δελτίο Φθινόπωρο 2023 & Εφαρμογή για κινητά / Ενημερώσεις (Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023)
Λίστα κατάλληλων σκευασμάτων για χρήση στη βιολογική γεωργία Εισροές Εγκεκριμένες για Χρήση στη Βιολογική Γεωργία / Νέα / Ειδήσεις (Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023)
Spodoptera frugiperda: πληροφορίες για τον επιβλαβή οργανισμό καραντίνας Οι βασικές πληροφορίες για τον επιβλαβή οργανισμό καραντίνας / Φυτοπροστασία (Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023)