Εφαρμογή SILICOSEC για ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - εγκεκριμένα γεωργικά και υγειονομικά σκευάσματα
Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εφαρμογή του βιολογικού εντομοκτόνου SILICOSEC

SILICOSEC

kieselgur (diatomaceous earth) 100%

Κάψουλα (CP) / Βοηθητικές ουσίες: 0%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Δόσεις σκευάσματος

Ψείρα σταριού (Sitophilus granarius)
Ψείρα ρυζιού (Sitophylus oryzae)
Κολεόπτερα - Σκαθάρια (Cryptolestes turcicus GROUV.)
Εφέστιες (Ephestia cautella)
Εφέστιες (Ephestia elutella)
Ορυζόφιλος (Oryzaephilus surinamensis (L.))
Κολεόπτερα - Σκαθάρια (Rhizophagus bipustulatus (F.))
Κολεόπτερα - Σκαθάρια (Tribolium castaneum)
Κολεόπτερα - Σκαθάρια (Tribolium confusum)
10 Γραμμάρια ανά τετραγονικό μέτρο
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 10
Ομοιόμορφη επίπαση σε πάτωματα, τοίχους και ταβάνι. Απομακρύνετε ή καλύψτε τα αποθηκευμένα προϊόντα. Καθαρίστε επιμελώς τα πατώματα και τα προσβάσιμα μέρη. ( με ηλεκτρική σκούπα) Χρησιμοποιείστε συσκευή επίπασης με συμπιεστή ή μοτέρ και φροντίστε το προϊόν να διανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλες τις επιφάνειες και ιδίως σε ρωγμές, κενά, ενώσεις, και κοιλότητες. Σε κενούς χώρους η εφαρμογή να γίνει τουλάχιστον 5 εβδομάδες πριν την αποθήκευση των προϊόντων .
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο σε μορφή σκόνης επαφής για την καταπολέμηση εντόμων σε αποθηκευτικούς χώρους. Τα σωματίδια της σκόνης παγιδεύονται από τα σώματα των εντόμων καθώς αυτά βαδίζουν πάνω στη σκόνη. Η βλάβη προκύπτει στην εξωτερική προστατευτική κηρώδη στιβάδα της εξωδερμίδας, η οποία συρρικνώνεται λόγω απορρόφησης της σκόνης ή από απλή απόξεση της εξωδερμίδας ή από συνδυασμό των δύο. Το αποτέλεσμα είναι η αποξήρανση του σώματος των εντόμων λόγω απώλειας νερού και ο τελικός θάνατος τους.
Τρόπος Εφαρμογής: Το SILICOSEC εφαρμόζεται με επίπαση των αποθηκευμένων προϊόντων και των χώρων αποθήκευσης. Για μικρές ποσότητες η εφαρμογή μπορεί να γίνει με το χέρι. Για μεγαλύτερες ποσότητες η εφαρμογή μπορεί να γίνει στη γραμμή μεταφοράς και στους χώρους αποθήκευσης με μηχανικά επιπαστικά μέσα.
Οδηγίες για την ασφαλή απόσυρση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος και της συσκευασίας: Τα κενά μέσα συσκευασίας (σακούλες, σάκοι) μαζί με τα κουτιά που θα καταστραφούν προηγουμένως με σκίσιμο, για τη διασφάλιση της μη περαιτέρω χρήσης, εναποτίθενται όλα σε σημεία συλλογής για ανακύκλωση ή ανάκτηση ενέργειας.
1)Με υγρασία των αποθηκευμένων σιτηρών που δεν ξεπερνά το 14,5% προσφέρετε μόνιμη προστασία.
2)Το SILICOCEC περιβάλει τους σπόρους όπου έχει γίνει εφαρμογή με ένα υπόλευκο στρώμα, αλλά δεν αλλάζει το χρώμα στο αλεύρι και δεν υποβαθμίζει την αρτοποιητική τους ικανότητα.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Με υγρασία των αποθηκευμένων σιτηρών που δεν ξεπερνά το 14,5% προσφέρετε μόνιμη προστασία. 2)Το SILICOCEC περιβάλει τους σπόρους όπου έχει γίνει εφαρμογή με ένα υπόλευκο στρώμα, αλλά δεν αλλάζει το χρώμα στο αλεύρι και δεν υποβαθμίζει την αρτοποιητική τους ικανότητα.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
Πλαστικό βάζο με βιδωτό πώμα 150gr ΡΕ.
Σακούλα πολυαιθυλενίου (ΡΕ) μέσα σε χαρτόκουτο 2 κιλά Χαρτί - ΡΕ.
Τρίφυλλος χάρτινος σάκος με εσωτερική επένδυση πολυαιθυλενίου (ΡΕ) 15 κιλά. Χαρτί - ΡΕ.


Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2021
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Παρασκευάζεται από την:
BIOFA AG
Rudolf-Diesel-Str.2
72525
Munsingen
GERMANY
TEL: 0049 738193540
FAX: 0049 7381935454
e-mail: contact@biofa-profi.de
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
BIOGARD GREECE Ε.Π.Ε.
Λεωφ. Κηφισίας 18
115 26
ΑΘΗΝΑ
TEL: 210 6460700
FAX: 210 6440762
e-mail: info@biogard.gr

Επιστροφή στην σελίδα ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ