Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

OBELISK

Iodosulfuron-methyl-sodium methyl-sodium 0.6%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 87.01%


Οδηγίες εφαρμογής για ΤΡΙΤΙΚΑΛΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του OBELISK για χρηση σε ΤΡΙΤΙΚΑΛΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εκλεκτικό διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων σε χειμερινά σιτηρά. Ανήκει στην ομάδα των σουλφονυλουριών και δρα παρεμποδίζοντας το ένζυμο ALS, συνθετάση του οξειγαλακτικού, οπότε σταματά τη βιοσύνθεση αμινοξέων (λευκίνης, ισολευκίνης, βαλίνης) απαραίτητων για την ανάπτυξη των ζιζανίων. Απορροφάται από τις ρίζες και τα φύλλα και μεταφέρεται τόσο με τον ανιόντα όσο και με τον κατιόντα χυμό στα σημεία ανάπτυξης. Κύριο σημείο δράσης είναι οι μεριστωματικοί ιστοί των ζιζανίων. Μερικές μέρες μετά τον ψεκασμό η ανάπτυξη των ζιζανίων έχει ήδη σταματήσει και τα πρώτα συμπτώματα αρχίζουν να εμφανίζονται και τελικά επέρχεται πλήρης νέκρωση των ζιζανίων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1.Η χρήση στο σιτάρι περιλαμβάνει το τριτικάλε (TTLSS) και τον σίτο σπέλτα (TRZSP).
2.Να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή κλίμακα πριν την εφαρμογή του σκευάσματος στη χειμερινή σίκαλη. Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην καλλιέργεια αυτή από τη χρήση του σκευάσματος. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση σε αυτή την καλλιέργεια.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Η χρήση στο σιτάρι περιλαμβάνει το τριτικάλε (TTLSS) και τον σίτο σπέλτα (TRZSP). 2.Να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή κλίμακα πριν την εφαρμογή του σκευάσματος στη χειμερινή σίκαλη. Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην καλλιέργεια αυτή από τη χρήση του σκευάσματος. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση σε αυτή την καλλιέργεια.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/03/2033
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
ASCENZA AGRO S.A. (Setubal)
Avenida do Rio Tejo, Herdade das Praias
2910-440
Setubal
PORTUGAL
TEL: 351 21322731
e-mail: monica.teixeira@ascenza.rovensa.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ROVENSA IKE
Λεωφόρος Μεσογείων 396
15341
Αγία Παρασκευή
TEL: +351 218717716
e-mail: info.greece@ascenza.rovensa.com