Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

TOSCANA

Tribenuron-methyl methyl 75%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 21.9%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΡΙΘΑΡΙ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του TOSCANA για χρηση σε ΚΡΙΘΑΡΙ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εκλεκτικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο της ομάδας των σουλφονυλουριών για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων σε σιτάρι (μαλακό και σκληρό) και κριθάρι. Δρα διασυστηματικά, απορροφάται κυρίως από το φύλλωμα και δευτερευόντως από τη ρίζα των ζιζανίων, μετακινείται στα ακραία μεριστώματα, βλαστού και ρίζας και εμποδίζει την ανάπτυξή τους. Δρα ως παρεμποδιστής του ενζύμου συνθετάση του οξικογαλακτικού (ALS) με αποτέλεσμα την παρεμπόδιση της βιοσύνθεσης των αμινοξέων.
Μέθοδος εφαρμογής: Καθολικός ψεκασμός φυλλώματος με μπεκ τύπου σκούπας, πίεση μικρότερη από 2,7 ατμόσφαιρες (40 psi) και υπό συνεχή ανάδευση με τα συνήθη ψεκαστικά εδάφους και με 20-33 λίτρα ψεκαστικού υγρού στο στρέμμα.
Διαχείριση Ανθεκτικότητας
Για την αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητας, να εφαρμόζονται εναλλακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης ζιζανίων (μηχανική μέθοδος, καλλιεργητικά μέτρα κλπ) όπου αυτό είναι δυνατό και να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό ή να γίνεται εναλλαγή με ζιζανιοκτόνα με διαφορετικό τρόπο δράσης.Ταξινόμηση κατά ΗRAC: Group B.
Mην σπέρνετε ή φυτεύετε άλλη καλλιέργεια εκτός από σιτάρι ή
κριθάρι, πριν περάσουν 90 μέρες από την εφαρμογή.
Συνθήκες εφαρμογής: Διαχείριση Ανθεκτικότητας Για την αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητας, να εφαρμόζονται εναλλακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης ζιζανίων (μηχανική μέθοδος, καλλιεργητικά μέτρα κλπ) όπου αυτό είναι δυνατό και να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό ή να γίνεται εναλλαγή με ζιζανιοκτόνα με διαφορετικό τρόπο δράσης.Ταξινόμηση κατά ΗRAC: Group B. Mην σπέρνετε ή φυτεύετε άλλη καλλιέργεια εκτός από σιτάρι ή κριθάρι, πριν περάσουν 90 μέρες από την εφαρμογή.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/10/2019
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS08+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
PROPLAN - Plant Protection Company, SL
Valle del Roncal 12-Oficina 7
28232
Las Rozas, Madrid
SPAIN
TEL: 34916266097
FAX: 0034916266099
e-mail: msoroa@proplanppc.es
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΕBΕ
Εθνικής Αντιστάσεως 73 και Σποράδων
15231
ΧΑΛΑNΔΡΙ
TEL: 211 1205555
FAX: 211 1205559
e-mail: technical@alfagro.gr
INTEREXPO Α.Ε.
ΒΙ.ΠΕ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
715 00
ΗΡΑΚΛΕΙΟ