Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

VIPER MAX

Cyhalofop-butyl 10% / Penoxsulam 1.333%

Ελαιώδες εναιώρημα (OD) / Βοηθητικές ουσίες: 87.66%


Οδηγίες εφαρμογής για ΡΥΖΙ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του VIPER MAX για χρηση σε ΡΥΖΙ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Ζιζανιοκτόνο Το VIPER MAX OD είναι μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καλλιέργεια του ρυζιού. Απορροφάται κυρίως από τα φύλλα και μόνο κατά ένα μέρος από τις ρίζες του ζιζανίου. Τα πρώτα αποτελέσματα κατά της εισβολής εμφανίζονται 5-10 μέρες μετά την εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται έπειτα από 3-4 εβδομάδες.
Μέθοδος εφαρμογής: Το VIPER MAX OD μπορεί να εφαρμοστεί μεταφυτρωτικά στα ζιζάνια και στη καλλιέργεια του ρυζιού με 3 διαφορετικές γεωργικές πρακτικές:
1)Οι τελικές επιδόσεις του VIPER MAX OD δεν επηρεάζονται από τον όγκο του ψεκαστικού διαλύματος.
Για να μειωθεί η πιθανότητα ανάπτυξης ανθεκτικότητας: Εφαρμόστε εναλλακτικές πρακτικές για τον έλεγχο των ζιζανίων όπου είναι δυνατό (μηχανικές κ.α.), καθώς και ζιζανιοκτόνα με διαφορετικό τρόπο δράση.
Η συμπεριφορά του VIPER MAX OD (εκλεκτικότητα στο ρύζι και στον έλεγχο των ζιζανίων) δεν επηρεάζεται από τη θερμοκρασία και την υγρασία. Βροχόπτωση μία ώρα μετά τον ψεκασμό δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του VIPER MAX OD
To VIPER MAX OD να ψεκάζεται μόνο όταν ο καιρός είναι καλός και χωρίς συνθήκες δυνατού ανέμου.
Σε περίπτωση αποτυχίας της καλλιέργειας του ρυζιού μπορεί να επανασπαρεί ρύζι μετά από 3 εβδομάδες.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Οι τελικές επιδόσεις του VIPER MAX OD δεν επηρεάζονται από τον όγκο του ψεκαστικού διαλύματος. Για να μειωθεί η πιθανότητα ανάπτυξης ανθεκτικότητας: Εφαρμόστε εναλλακτικές πρακτικές για τον έλεγχο των ζιζανίων όπου είναι δυνατό (μηχανικές κ.α.), καθώς και ζιζανιοκτόνα με διαφορετικό τρόπο δράση. Η συμπεριφορά του VIPER MAX OD (εκλεκτικότητα στο ρύζι και στον έλεγχο των ζιζανίων) δεν επηρεάζεται από τη θερμοκρασία και την υγρασία. Βροχόπτωση μία ώρα μετά τον ψεκασμό δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του VIPER MAX OD To VIPER MAX OD να ψεκάζεται μόνο όταν ο καιρός είναι καλός και χωρίς συνθήκες δυνατού ανέμου. Σε περίπτωση αποτυχίας της καλλιέργειας του ρυζιού μπορεί να επανασπαρεί ρύζι μετά από 3 εβδομάδες.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/07/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09