Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

AXIAL ONE 50 EC

pinoxaden 4.5% / Clonquintocet-mexyl 1.125% / Florasulam 0.5%

Ετοιμόχρηστο δόλωμα με κόκκους σιτηρών (AB) / Βοηθητικές ουσίες: 94.92%


Οδηγίες εφαρμογής για ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του AXIAL ONE 50 EC για χρηση σε ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εκλεκτικό μεταφυτρωτικό διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο για τον έλεγχο αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στις καλλιέργειες χειμερινού σιταριού και κριθαριού. Μίγμα δύο δραστικών ουσιών, του pinoxaden το οποίο απορροφάται από τα φύλλα των ζιζανίων και δρα παρεμποδίζοντας τη δράση του ενζύμου acetylCoA- Carboxylase (ACCase), απαραίτητο ένζυμο για τη βιοσύνθεση των λιπαρών οξέων και του florasulam, το οποίο απορροφάται από τα φύλλα, τον βλαστό και τη ρίζα των ζιζανίων και δρα αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου οξεικογαλακτική συνθετάση (acetolactate synthase-ALS), απαραίτητο για την βιοσύνθεση αμινοξέων.
Μέθοδος εφαρμογής: Μεταφυτρωτικός ψεκασμός φυλλώματος.
1.Η χρήση στο Χειμερινό Σιτάρι (μαλακό και σκληρό) (TRZDU,TRZAW) περιλαμβάνει και το Χειμερινό σπέλτ (3SPWC) και το Χειμερινό Τριτικάλε (TTLWI).
2.Να εφαρμόζετε την υψηλή δόση των 130 κ. εκ./στρ. όταν επικρατεί υψηλή πίεση ζιζανίων ή όταν τα ζιζάνια βρίσκονται σε ανεπτυγμένο στάδιο ή όταν οι περιβαλλοντικές συνθήκες δεν είναι οι βέλτιστες για εφαρμογή του σκευάσματος.
3.Για την αντιμετώπιση της Ήρας (λεπτή και πολύανθη) να χρησιμοποιείτε τη δόση των 130
κ.εκ./στρ.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Η χρήση στο Χειμερινό Σιτάρι (μαλακό και σκληρό) (TRZDU,TRZAW) περιλαμβάνει και το Χειμερινό σπέλτ (3SPWC) και το Χειμερινό Τριτικάλε (TTLWI). 2.Να εφαρμόζετε την υψηλή δόση των 130 κ. εκ./στρ. όταν επικρατεί υψηλή πίεση ζιζανίων ή όταν τα ζιζάνια βρίσκονται σε ανεπτυγμένο στάδιο ή όταν οι περιβαλλοντικές συνθήκες δεν είναι οι βέλτιστες για εφαρμογή του σκευάσματος. 3.Για την αντιμετώπιση της Ήρας (λεπτή και πολύανθη) να χρησιμοποιείτε τη δόση των 130 κ.εκ./στρ.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 30/07/2027
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09