Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

SIVAR

Azoxystrobin 25%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 76.48%


Οδηγίες εφαρμογής για ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΛΟΒΟ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του SIVAR για χρηση σε ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΛΟΒΟ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική, θεραπευτική και αντισπορογόνο δράση. Έχει και διελασματική κίνηση. Τρόπος δράσης: αναστολή της μιτοχονδριακής αναπνοής, με αποτέλεσμα την παρεμπόδιση της βλάστησης και παραγωγής σπορίων και την αναστολή ανάπτυξης μυκηλίου του μύκητα.
1.Στο ρύζι, η εφαρμογή να πραγματοποιείται σε χωράφια που δεν είναι πλημμυρισμένα.
2.Μπορεί να παρατηρηθεί διαφοροποίηση στη γεύση του ραφιναρισμένου λαδιού καλλιέργειας
ελαιοκράμβης στην οποία εφαρμόστηκε το σκεύασμα.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην καλλιέργεια της μελιτζάνας (Θ), του μπρόκολου, της αγκινάρας και του λωτού από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις εν λόγω χρήσεις, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
**«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα για τη σκωρίαση στα μπιζέλια (ψυχανθή) με και
χωρίς λοβό, μπιζέλια (όσπρια), φασόλια (ψυχανθή) με και χωρίς λοβό, κουκιά (φρέσκα), φασόλια (όσπρια) και στα κουκιά (όσπρια). Για τις εν λόγω χρήσεις, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Στο ρύζι, η εφαρμογή να πραγματοποιείται σε χωράφια που δεν είναι πλημμυρισμένα. 2.Μπορεί να παρατηρηθεί διαφοροποίηση στη γεύση του ραφιναρισμένου λαδιού καλλιέργειας ελαιοκράμβης στην οποία εφαρμόστηκε το σκεύασμα. *«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην καλλιέργεια της μελιτζάνας (Θ), του μπρόκολου, της αγκινάρας και του λωτού από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις εν λόγω χρήσεις, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος». **«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα για τη σκωρίαση στα μπιζέλια (ψυχανθή) με και χωρίς λοβό, μπιζέλια (όσπρια), φασόλια (ψυχανθή) με και χωρίς λοβό, κουκιά (φρέσκα), φασόλια (όσπρια) και στα κουκιά (όσπρια). Για τις εν λόγω χρήσεις, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)