Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

GEOXE 50 WG

Fludioxonyl 50%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 47.4%


Οδηγίες εφαρμογής για ΜΠΙΖΕΛΙΑ ΜΕ ΛΟΒΟ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του GEOXE 50 WG για χρηση σε ΜΠΙΖΕΛΙΑ ΜΕ ΛΟΒΟ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση για την καταπολέμηση μυκητολογικών ασθενειών. Η δραστική ουσία fludioxonil ανήκει στη χημική ομάδα φαινυλοπυρρολών και δρα αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου protein kinase το οποίο καταλύει την σύνθεση της γλυκερόλης προκαλώντας μη αναστρέψιμες βλάβες στις κυτταρικές μεμβράνες των μυκήτων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1.Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος στο ακτινίδιο και τη φακή. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν στην αποτελεσματικότητα ή στη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
2.Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος στη ρόκα, αντίδι, ραδίκι, σταμναγκάθι, σπανάκι και αρωματικά φυτά. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν στη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
3.Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες γκρέιπφρουτ και λιμμετία (μοσχολέμονο) από τη χρήση του σκευάσματος Να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή κλίμακα πριν την εφαρμογή του σκευάσματος στις καλλιέργειες γκρέιπφρουτ και λιμμετία (μοσχολέμονο).Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σε αυτές τις καλλιέργειες.
4.Προσοχή όταν χρησιμοποιείτε χαμηλό όγκο ψεκαστικού υγρού, να μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση σκευάσματος ανά στρέμμα.
5.Η χρήση στη μανταρινιά περιλαμβάνει και τις κλημεντίνες.
6.Η χρήση στo μαρούλι περιλαμβάνει και τα μαρούλια iceberg (κατσαρά), μαρούλια σαλάτες, κεφαλωτά μαρούλια, κοινά μαρούλια.
7.Προσοχή όταν χρησιμοποιείτε χαμηλό όγκο ψεκαστικού υγρού, να μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση σκευάσματος ανά στρέμμα.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος στο ακτινίδιο και τη φακή. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν στην αποτελεσματικότητα ή στη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. 2.Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος στη ρόκα, αντίδι, ραδίκι, σταμναγκάθι, σπανάκι και αρωματικά φυτά. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν στη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. 3.Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες γκρέιπφρουτ και λιμμετία (μοσχολέμονο) από τη χρήση του σκευάσματος Να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή κλίμακα πριν την εφαρμογή του σκευάσματος στις καλλιέργειες γκρέιπφρουτ και λιμμετία (μοσχολέμονο).Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σε αυτές τις καλλιέργειες. 4.Προσοχή όταν χρησιμοποιείτε χαμηλό όγκο ψεκαστικού υγρού, να μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση σκευάσματος ανά στρέμμα. 5.Η χρήση στη μανταρινιά περιλαμβάνει και τις κλημεντίνες. 6.Η χρήση στo μαρούλι περιλαμβάνει και τα μαρούλια iceberg (κατσαρά), μαρούλια σαλάτες, κεφαλωτά μαρούλια, κοινά μαρούλια. 7.Προσοχή όταν χρησιμοποιείτε χαμηλό όγκο ψεκαστικού υγρού, να μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση σκευάσματος ανά στρέμμα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 15/06/2026
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09