Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CORAGEN 20 SC

chlorantraniliprole 20%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 81.6%


Οδηγίες εφαρμογής για ΒΑΜΒΑΚΙ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του CORAGEN 20 SC για χρηση σε ΒΑΜΒΑΚΙ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το CORAGENTM είναι εντοµοκτόνο επαφής και στοµάχου µε προνυµφοκτόνο δράση για την καταπολέµηση των πιο διαδεδοµένων λεπιδοπτέρων και ορισµένων κολεόπτερων που προσβάλλουν διάφορες καλλιέργειες. Καταπολεµά όλα τα προνυµφικά στάδια και περιορίζει την δράση των ακµαίων σε ορισµένα έντοµα. Επίσης επιδεικνύει εξαιρετική ωο-προνυµφοκτόνο δράση. Περιέχει την δραστική ουσία chlorantraniliprole, η οποία ανήκει στην χηµική οικογένεια των ανθρανιλικών διαµιδίων και έχει ένα νέο τρόπο δράσης µέσω της ενεργοποίησης των υποδοχέων ρυανοδίνης των εντόµων. Αυτή η ενεργοποίηση προκαλεί την απελευθέρωση ασβεστίου από τις εσωτερικές αποθήκες των µυών των εντόµων, µε άµεσο αποτέλεσµα την µειωµένη µυϊκή λειτουργία, παράλυση και ακολούθως θανάτωση των εντόµων-στόχων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασµός καλύψεως.
*Χρήσεις ήσσονος σημασίας: Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα για τις χρήσεις
ήσσονος σημασίας και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην καλλιέργεια από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις ακόλουθες χρήσεις ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος επομένως η χρήση του σκευάσματος στις καλλιέργειες αυτές γίνεται με ευθύνη του χρήστη.
Συνθήκες εφαρμογής: *Χρήσεις ήσσονος σημασίας: Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα για τις χρήσεις ήσσονος σημασίας και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην καλλιέργεια από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις ακόλουθες χρήσεις ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος επομένως η χρήση του σκευάσματος στις καλλιέργειες αυτές γίνεται με ευθύνη του χρήστη.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 30/04/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)