Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

LEBRON 0,5 GR

Tefluthrin 0.5%

Κοκκώδες (GR) / Βοηθητικές ουσίες: 99.5%


Οδηγίες εφαρμογής για ΒΑΜΒΑΚΙ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του LEBRON 0,5 GR για χρηση σε ΒΑΜΒΑΚΙ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Πυρεθρινοειδές εντοµοκτόνο. Καταπολεµά έντοµα εδάφους. Παρεµποδίζει τη λειτουργία των διαύλων ιόντων νατρίου (sodium channel modulator) προκαλώντας παρατεταµένο άνοιγµα αυτών που οδηγεί σε υπερευαισθησία του νευρικού συστήµατος, διακοπή της διατροφής, παράλυση και τελικά το θάνατο του εντόµου. ∆ρα δι’ επαφής µέσω της απορρόφησής του από την επιδερµίδα, αλλά έχει και κάποια δράση δια του στοµάχου. ∆εν είναι διασυστηµατικό αλλά έχει δράση µε ατµούς. Έχει γρήγορη αρχική δράση (knockdown effect) και αρκετή υπολειµµατική διάρκεια. Επιπλέον, λόγω των ατµών που δηµιουργούνται στην εδαφική ζώνη, τα έντοµα αποµακρύνονται και δεν πλησιάζουν τα φυτά στη γραµµή εφαρµογής.
Μέθοδος εφαρμογής: Εφαρµόζεται µε διανοµέα κοκκωδών που προσαρµόζεται στην σπαρτικήφυτευτική µηχανή και ακολουθεί ενσωµάτωση (σε βάθος 3 – 5 εκ). Μετά την εφαρµογή του πρέπει να γίνεται προσπάθεια για την πλήρη ενσωµάτωση των κόκκων που έπεσαν στα άκρα του χωραφιού.
Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο του αναµενόµενου επιπέδου προσβολής και του ιστορικού της περιοχής.
*Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην καλλιέργεια της ελαιοκράμβης από τη χρήση του σκευάσματος. Για την εν λόγω χρήση ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
Η χρήση στα φύλλα σέλινου περιλαμβάνει και τα φύλλα μάραθου.
Συνθήκες εφαρμογής: Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο του αναµενόµενου επιπέδου προσβολής και του ιστορικού της περιοχής. *Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην καλλιέργεια της ελαιοκράμβης από τη χρήση του σκευάσματος. Για την εν λόγω χρήση ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. Η χρήση στα φύλλα σέλινου περιλαμβάνει και τα φύλλα μάραθου.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
ADAMA Celcius BV Curacao Branch
Pos Cabai Office Park, Unit 13
P.O. Box 403
Curacao
NETHERLANDS ANTILLES
e-mail: Mrs Heike Lohmann
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ADAMA ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
Λεωφόρος Κηφισίας 44, Κτήριο Γ
151 25
Μαρούσι
TEL: 211 1205580
FAX: 211 120 5590
e-mail: technical@adama.com