Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

DPL1D

Ferric Phosphate 1%

Eτοιμόχρηστο δόλωμα. (RB) / Βοηθητικές ουσίες: 98.75%


Οδηγίες εφαρμογής για ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του DPL1D για χρηση σε ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Eπιτρέπεται η χρήση από ερασιτέχνες
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Κοκκώδες κοχλιολειμακοκτόνο δόλωμα για την καταπολέμηση κοχλιών (σαλιγκαριών) και λειμάκων (γυμνοσαλιάγκων). Έχει ελκυστική δράση και δρα δια στομάχου. Μετά την κατάποση του προϊόντος, τα σαλιγκάρια και οι γυμνοσάλιαγκες σταματάνε να τρέφονται και να εναποθέτουν εκκρίσεις στα φυτά.
Μέθοδος εφαρμογής: Ομοιόμορφος διασκορπισμός σε όλη την επιφάνεια του αγρού, προσέχοντας να μην μένουν κόκκοι του σκευάσματος στο φύλλωμα των φυτών. Εφαρμόζεται με το χέρι, μόλις εμφανιστούν οι κοχλίες και οι λείμακες ή με τα πρώτα συμπτώματα στα φυτά, κατά προτίμηση νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, σε υγρό έδαφος μετά από βροχή ή πότισμα.
1.Προτιμήστε τις προληπτικές εφαρμογές ή εφαρμόστε μόλις εμφανιστούν οι πρώτες ζημιές.
2.Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα στάδια ανάπτυξης των φυτών.
3.Επανάληψη εφαρμογής κάθε 2 εβδομάδες, εάν χρειαστεί ή μετά από ισχυρές βροχές ή όταν η ποσότητα σκευάσματος στο χωράφι έχει μειωθεί σημαντικά. Επανάληψη εφαρμογής όταν οι κόκκοι του σκευάσματος έχουν καταναλωθεί και οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για τα σαλιγκάρια ή τους γυμνοσάλιαγκες μέχρι το τέλος της καλλιέργειας.
4.Το σκεύασμα είναι ανθεκτικό στη βροχή για 14 ημέρες. Συστήνεται επανάληψη της εφαρμογής μετά από 7 ημέρες ύστερα από έντονες βροχοπτώσεις.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Προτιμήστε τις προληπτικές εφαρμογές ή εφαρμόστε μόλις εμφανιστούν οι πρώτες ζημιές. 2.Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα στάδια ανάπτυξης των φυτών. 3.Επανάληψη εφαρμογής κάθε 2 εβδομάδες, εάν χρειαστεί ή μετά από ισχυρές βροχές ή όταν η ποσότητα σκευάσματος στο χωράφι έχει μειωθεί σημαντικά. Επανάληψη εφαρμογής όταν οι κόκκοι του σκευάσματος έχουν καταναλωθεί και οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για τα σαλιγκάρια ή τους γυμνοσάλιαγκες μέχρι το τέλος της καλλιέργειας. 4.Το σκεύασμα είναι ανθεκτικό στη βροχή για 14 ημέρες. Συστήνεται επανάληψη της εφαρμογής μετά από 7 ημέρες ύστερα από έντονες βροχοπτώσεις.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του κοχλιολειμακοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2031
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Παρασκευάζεται από την:
Doff Portland Ltd
Aerial Way, Hucknall
NG15 6DW
Nottingham
United Kingdom
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Αρματάς Λ.-Χατζηκωστής Γ. - AGRIPRO Ο.Ε.
Θέση Πιρίτσα Ιωνίας, ΤΘ 1560
57008
Θεσσαλονίκη
TEL: +30 2310 783528
FAX: +30 2310 783528
e-mail: agripro.gr@gmail.com