Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

PROVANTO SOIL

Spinosad 0.1%

Κοκκώδες (GR) / Βοηθητικές ουσίες: 99.89%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΑΡΟΤΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του PROVANTO SOIL για χρηση σε ΚΑΡΟΤΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Eπιτρέπεται η χρήση από ερασιτέχνες
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το σκεύασμα είναι εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση των σιδηροσκώληκων στην καλλιέργεια της πατάτας, καρότου και παντζαριού και της μύγας του καρότου. Δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα των εντόμων δεσμεύοντας τούς υποδοχείς της ακετυλοχολίνης με αποτέλεσμα παρατεταμένη διέγερση, εξαιτίας της οποίας το έντομο παραλύει λόγω νευρομυϊκής κόπωσης. Η παράλυση είναι μη αναστρέψιμη και ο θάνατος των εντόμων επέρχεται μέσα σε 3 ημέρες.
Μέθοδος εφαρμογής: Το σκεύασμα είναι υπό μορφή ετοιμόχρηστων κόκκων και πρέπει να εφαρμόζεται χωρίς αραίωση κατά τη διάρκεια της φύτευσης, σε όλο το ύψος του αυλακιού φύτευσης ή την τρύπα φύτευσης.
Βεβαιωθείτε ότι οι κόκκοι έχουν απλωθεί ομοιογενώς και στις δύο πλευρές του αυλακιού φύτευσης ή την τρύπα φύτευσης για να δημιουργήσει ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από τον κόνδυλο και στη συνέχεια γύρω από το σπορόφυτο. Κλείστε προσεκτικά την τρύπα φύτευσης ή βεβαιωθείτε ότι το αυλάκι φύτευσης έχει κλείσει σωστά, έτσι ώστε το προϊόν να είναι στη θέση του και να δημιουργεί ένα προστατευτικό τοίχος από τα έντομα, και να εξασφαλίζει καλή προστασία του εδάφους.
1.Είναι απαραίτητη η καλή προετοιμασία του εδάφους (χωρίς σβόλους), για να εξασφαλιστεί η
ομοιόμορφη κατανομή του σκευάσματος και να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά του.
2.Το σκεύασμα παρέχει προστασία ενάντια στους σιδηροσκώληκες σε έδαφος, όπου αναμένεται μικρή έως μέτρια πυκνότητα πληθυσμού των εντόμων.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Είναι απαραίτητη η καλή προετοιμασία του εδάφους (χωρίς σβόλους), για να εξασφαλιστεί η ομοιόμορφη κατανομή του σκευάσματος και να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά του. 2.Το σκεύασμα παρέχει προστασία ενάντια στους σιδηροσκώληκες σε έδαφος, όπου αναμένεται μικρή έως μέτρια πυκνότητα πληθυσμού των εντόμων.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
SBM Developpement SAS (Ecully)
60 Chemin des Mouilles
69130
Ecully
FRANCE
TEL: +33(0) 491244495
FAX: +33(0) 491244467
e-mail: maelen.etienne@sbm-company.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
SBM Developpement SAS (Ecully)
60 Chemin des Mouilles
69130
Ecully
TEL: +33(0) 491244495
FAX: +33(0) 491244467
e-mail: maelen.etienne@sbm-company.com