Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CABRIO DUO 4/7,2 EC

Dimethomorph 7.2% / Pyraclostrobin 4%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 89%


Οδηγίες εφαρμογής για ΠΕΠΟΝΙΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του CABRIO DUO 4/7,2 EC για χρηση σε ΠΕΠΟΝΙΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο για την καταπολέµηση ασθενειών που οφείλονται σε παθογόνα της οµάδας Ωοµυκήτων (περονόσποροι) και ασκοµυκήτων (ωίδια). Το pyraclostrobin παρεµποδίζει την κυτταρική αναπνοή στη θέση Qo του συµπλόκου ΙΙΙ της αναπνευστικής αλυσίδας και εµφανίζει αποπλαστική και διελασµατική κίνηση, ενώ το dimethomorph δρα παρεµποδίζοντας τη βιοσύνθεση του κυτταρικού τοιχώµατος και εµφανίζει επίσης διελασµατική κίνηση.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί καλύψεως της φυλλικής επιφάνειας.
H μέγιστη δόση ανά 100 λίτρα ψεκ. υγρού να εφαρμόζεται με το μικρότερο όγκο ψεκαστικού υγρού, ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα.
• Η δόση είναι ανάλογη της πίεσης προσβολής. Τα μικρότερα μεσοδιαστήματα να εφαρμόζονται σε περιπτώσεις υψηλού κινδύνου εμφάνισης της προσβολής.
• Προληπτικές εφαρμογές όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη των ασθενειών.
• Να ακολουθούνται, στις περιοχές όπου εφαρμόζονται, οι συστάσεις των Γεωργικών Προειδοποιήσεων.
Η χρήση στις καλλιέργειες Καρπούζι (Υπαίθρου), Σκαρόλα (Υπαίθρου) και Λικοτρίβολο (Υπαίθρου) θα χορηγηθεί όταν και εάν καθοριστούν στον κανονισμό 396/2005 MRLs σύμφωνα με την παρακάτω ΟΓΠ. Ο κάτοχος της έγκρισης υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα την αρμόδια αρχή.
Στρατηγική διαχείρισης ανθεκτικότητας
• Εφαρμόστε το CABRIO DUO 4/7,2 EC προληπτικά στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των ασθενειών και αποφύγετε τις θεραπευτικές εφαρμογές.
• Εφαρμόστε το CABRIO DUO 4/7,2 EC σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων με διαφορετικό τρόπο δράσης (Μέγιστος αριθμός συνεχόμενων εφαρμογών: 2).
• Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο: 3
Συνθήκες εφαρμογής: H μέγιστη δόση ανά 100 λίτρα ψεκ. υγρού να εφαρμόζεται με το μικρότερο όγκο ψεκαστικού υγρού, ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα. • Η δόση είναι ανάλογη της πίεσης προσβολής. Τα μικρότερα μεσοδιαστήματα να εφαρμόζονται σε περιπτώσεις υψηλού κινδύνου εμφάνισης της προσβολής. • Προληπτικές εφαρμογές όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη των ασθενειών. • Να ακολουθούνται, στις περιοχές όπου εφαρμόζονται, οι συστάσεις των Γεωργικών Προειδοποιήσεων. Η χρήση στις καλλιέργειες Καρπούζι (Υπαίθρου), Σκαρόλα (Υπαίθρου) και Λικοτρίβολο (Υπαίθρου) θα χορηγηθεί όταν και εάν καθοριστούν στον κανονισμό 396/2005 MRLs σύμφωνα με την παρακάτω ΟΓΠ. Ο κάτοχος της έγκρισης υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα την αρμόδια αρχή. Στρατηγική διαχείρισης ανθεκτικότητας • Εφαρμόστε το CABRIO DUO 4/7,2 EC προληπτικά στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των ασθενειών και αποφύγετε τις θεραπευτικές εφαρμογές. • Εφαρμόστε το CABRIO DUO 4/7,2 EC σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων με διαφορετικό τρόπο δράσης (Μέγιστος αριθμός συνεχόμενων εφαρμογών: 2). • Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο: 3
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 31/01/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09