
CAL-EX 1,8 EW
Abamectine 1.8% 
Εναιώρημα (λάδι σε νερό) (EW) / Βοηθητικές ουσίες: 97.9%
Οδηγίες εφαρμογής για ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του
CAL-EX 1,8 EW για χρηση σε
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Φιάλη 10, 20, 50, 100, 200, 250, 400, 500, 800 κ.εκ. και 1 λίτρο. COEX HDPE/PA.
2.Φιάλη εντός κυτίου 10, 20, 50, 100, 200, 250, 400, 500, 800 κ.εκ. COEX HDPE/PA, κουτί από χαρτόνι.
3.Δοχείο 3, 5 και 10 λίτρα COEX HDPE/PA.
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09
Για την αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητας, συνιστάται η χρήση του προϊόντος σε εναλλαγή με προϊόντα με διαφορετικό τρόπο δράσης. Συνιστάται επίσης να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν περισσότερες από δύο φορές συνεχόμενα.
Μην εισέρχεσθε στην ψεκασμένη περιοχή πριν το ψεκαστικό υγρό στεγνώσει στα φύλλα.
Το προϊόν εφαρμόζεται μόνο του.
Δεν είναι φυτοτοξικό στις εγκεκριμένες καλλιέργειες και στις συνιστώμενες δόσεις εφαρμογής. Στην αχλαδιά να αποφεύγεται ο συνδυασμός ZORO 1,8 EW με λάδι, 14 ημέρες πριν ή μετά την εφαρμογή του μυκητοκτόνου Captan.