Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

BULLDOCK 2,5 SC

Beta-cyfluthrin 2.5%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 97.55%


Οδηγίες εφαρμογής για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις σκευάσματος

50 Κυβ.εκ. (ml) στο στρέμμα
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 50 - 100 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 2
Ψεκασμοί καλύψεως Με την έναρξη της προσβολής και επανάληψη ανάλογα με την εξέλιξη της Για τα λεπιδόπτερα ψεκα- -σμοί κατά των εκκολα- -πτόμενων προνυμφών σύμφωνα με τις συλλήψεις στις φερομονικές παγίδες.
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή - Αριθμός ημερών: 3
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μη διασυστηματικό πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση μυζητικών και μασητικών εντόμων σε διάφορες καλλιέργειες. Το Beta-Cyfluthrin ανήκει στην ομάδα των πυρεθρινοειδών και δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων εντόμων και συγκεκριμένα στις διαύλους ιόντων νατρίου στις προσυναπτικές μεμβράνες των νευρικών κυττάρων.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί καλύψεως φυλλώματος.
Ελιά: Δολωματικοί ψεκασμοί.
Δολωματικός ψεκασμός από εδάφους σύμφωνα με το πρόγραμμα δακοκτονίας για τον Δάκο της ελιάς. Από την έναρξη της πήξης του πυρήνα του ελαιοκάρπου και σύμφωνα με τις συλλήψεις των ακμαίων στις παγίδες.
1)Δεν επιτρέπεται η συγκομιδή αμπελόφυλλων στα οποία έχει γίνει χρήση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος.
2)Οι δόσεις με * να συνδυάζονται κατάλληλα με τον όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση της δόσης ανά στρέμμα.
3)«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες ήσσονος σημασίας Κυδωνιά, Μουσμουλιά, Μαρούλι θερμοκηπίου, Κρεμμύδι ξερό, Σκόρδο, Καπνός και Καλλωπιστικά από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις ήσσονος σημασίας ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Δεν επιτρέπεται η συγκομιδή αμπελόφυλλων στα οποία έχει γίνει χρήση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος. 2)Οι δόσεις με * να συνδυάζονται κατάλληλα με τον όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση της δόσης ανά στρέμμα. 3)«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες ήσσονος σημασίας Κυδωνιά, Μουσμουλιά, Μαρούλι θερμοκηπίου, Κρεμμύδι ξερό, Σκόρδο, Καπνός και Καλλωπιστικά από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις ήσσονος σημασίας ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Φυτοτοξικότητα:
Δεν είναι φυτοτοξικό όταν εφαρμόζεται σύμφωνα με τις συνιστώμενες χρήσεις, δόσεις και
οδηγίες εφαρμογής.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
Φιάλες 50, 100, 250, 500, 1000 κ.εκ. Πλαστικό τύπου HDPE/EVOH ή HDPE με
κατάλληλα πώματα ασφαλείας μέσα σε χαρτοκιβώτια τύπου ΚΣΚ.
Δοχεία 5 λίτρων. Πλαστικό τύπου HDPE/EVOH ή HDPE με κατάλληλα πώματα
ασφαλείας μέσα σε χαρτοκιβώτια τύπου ΚΣΚ.

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009
Λήξη έγκρισης: 31/10/2020
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
ADAMA Fahrenheit B.V., Curacao Branch
Pos Cabai Office Park, Unit 13
Curacao
BRAZIL
TEL: 00599-9 7384096
FAX: 00599-9 7384005
e-mail: iddo.sheffer@adama.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Κ&Ν ΑΒΕΕ
ΒΙ.ΠΕ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΙΝΔΟΣ
57022
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
TEL: 2310 568771
FAX: 2310 798423
e-mail: l.vellis@efthymiadis.gr; info@eftymiadis.gr