
BELTHIRUL 32000 WP 
Bacillus thuringiensis subsp. kurstaki 16% 
Βρέξιμη Σκόνη (WP) / Βοηθητικές ουσίες: 84%
Οδηγίες εφαρμογής για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:
Δόσεις σκευάσματος
| 50-100 γραμμάρια στο στρέμμα |
| 500 | γραμμάρια στα 500 λίτρα νερου (για 50-500 λίτρα νερου / στρέμμα) | 100 | γραμμάρια στα 100 λίτρα νερου (για 50-100 λίτρα νερου / στρέμμα) | 15 | γραμμάρια στα 15 λίτρα νερου (για 50-15 λίτρα νερου / στρέμμα) |
|
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος

1. Ψεκάστε μόλις εμφανιστούν οι νεαρές προνύμφες και παρατηρηθούν οι πρώτες ζημιές και επαναλάβετε κατά διαστήματα ώστε ο πληθυσμός να κρατηθεί χαμηλός.
2. Χρειάζεται καλό λούσιμο όλης της φυλλικής επιφάνειας γιατί οι προνύμφες πρέπει να καταπιούν το σκεύασμα.
3. Οι εφαρμογές να γίνονται τις δροσερές ώρες της ημέρας για να αποφεύγεται η υψηλή UV ακτινοβολία
4. Μην ψεκάζετε εάν αναμένεται βροχή. Εάν βρέξει σε διάστημα 24 ωρών μετά από ψεκασμό, τότε αυτός πρέπει να επαναληφθεί.
5. Το εύρος των δόσεων εξαρτάται από το στάδιο ανάπτυξης των φυτών και την ένταση της προσβολής.
6. Η χρήση του σκευάσματος μπορεί να ενταχθεί σε προγράμματα ολοκληρωμένης καταπολέμησης
7. Να ακολουθούνται οι συστάσεις των Γεωργικών Προειδοποιήσεων όπου αυτές εφαρμόζονται
Το εγκεκριμένο Έντυπο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GAP) παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ.
Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Κουτί με εσωτερική/ες σακούλα/ες. 10 γραμ. - 5 κιλών. Κουτί χάρτινο. Σακούλα σύνθετου υλικού OPP/ ALUMINIUM/ PE.
2.Σακούλα. 10 γραμ. - 5 κιλών. Σακούλα σύνθετου υλικού OPP/ ALUMINIUM/ PE.
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
ADAMA ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Εθνικής Αντιστάσεως 73
152 31
Χαλάνδρι
TEL: 211 1205570
FAX: 211 120 5572
e-mail: technical@adama.gr