Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

PIRECRIS

Pyrethrins 2%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 95.53%


Οδηγίες εφαρμογής για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του PIRECRIS για χρηση σε ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο επαφής της ομάδας των φυσικών πυρεθρινών για την αντιμετώπιση μυζητικών εντόμων. Χαρακτηρίζεται από ταχεία και σύντομη διάρκεια δράσης και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοντά στην εποχή απελευθέρωσης ωφέλιμων εντόμων. Δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων προκαλώντας αρχικά παράλυση και στη συνέχεια το θάνατο τους.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1.Η υψηλή δόση ανά 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού να εφαρμόζεται με τον μικρότερο όγκο ψεκαστικού υγρού και η χαμηλή δόση ανά 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού να εφαρμόζεται με το μεγαλύτερο όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα, όπως είναι ορισμένη ανά καλλιέργεια (κ.εκ. σκευάσματος/στρέμμα).
2.Για φυλλώδη εφαρμογή ρυθμίστε το νερό της δεξαμενής σε pH 6.5-7.
3.Οι εφαρμογές να γίνονται στις δροσερές ώρες της ημέρας, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.
4.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει.
5.Εξασφαλίστε καλή κάλυψη των φυτών, ιδίως της κάτω επιφάνειας των φύλλων σε περίπτωση προσβολής από αλευρώδεις.
6.Η χρήση στο μαρούλι περιλαμβάνει τα μαρούλια: iceberg, σαλάτα, στρογγυλό, κοινό.
7.Η χρήση στη ροδακινιά περιλαμβάνει τη νεκταρινιά.
8.Η χρήση στην κερασιά περιλαμβάνει τη βυσσινιά.
9.Η χρήση στην πορτοκαλιά περιλαμβάνει τη νεραντζιά και το περγαμόντο.
10.Η χρήση στη λεμονιά περιλαμβάνει την κιτριά.
11.Η χρήση στο γκρέιπφρουτ περιλαμβάνει τη φράπα.
12.Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες βερυκοκιάς, δαμασκηνιάς, κερασιάς, βυσσινιάς, πορτοκαλιάς, μανταρινιάς, λεμονιάς, γκρέιπφρουτ, λιμμετίας, νερατζιάς, περγαμόντου, κιτριάς, φράπας, αμυγδαλιάς, καρυδιάς Βραζιλίας, ανακάρδιας (κάσιους), καστανιάς, φουντουκιάς, μακαντάμιας, καρυδιάς πεκάν, κουκουναριάς, φιστικιάς, καρυδιάς, λωτού, φινόκιου, ιβίσκου και χρυσάνθεμου από τη χρήση του σκευάσματος.
Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. Πριν την εφαρμογή του σκευάσματος σε αυτές τις καλλιέργειες να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή του σε μικρή κλίμακα.
13.Να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή στις ποικιλίες αχλαδιού Κρυστάλλι και Κοντούλα. Στις ποικιλίες αυτές δεν είναι αποδεδειγμένη η απουσία φυτοτοξικότητας.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Η υψηλή δόση ανά 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού να εφαρμόζεται με τον μικρότερο όγκο ψεκαστικού υγρού και η χαμηλή δόση ανά 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού να εφαρμόζεται με το μεγαλύτερο όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα, όπως είναι ορισμένη ανά καλλιέργεια (κ.εκ. σκευάσματος/στρέμμα). 2.Για φυλλώδη εφαρμογή ρυθμίστε το νερό της δεξαμενής σε pH 6.5-7. 3.Οι εφαρμογές να γίνονται στις δροσερές ώρες της ημέρας, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. 4.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει. 5.Εξασφαλίστε καλή κάλυψη των φυτών, ιδίως της κάτω επιφάνειας των φύλλων σε περίπτωση προσβολής από αλευρώδεις. 6.Η χρήση στο μαρούλι περιλαμβάνει τα μαρούλια: iceberg, σαλάτα, στρογγυλό, κοινό. 7.Η χρήση στη ροδακινιά περιλαμβάνει τη νεκταρινιά. 8.Η χρήση στην κερασιά περιλαμβάνει τη βυσσινιά. 9.Η χρήση στην πορτοκαλιά περιλαμβάνει τη νεραντζιά και το περγαμόντο. 10.Η χρήση στη λεμονιά περιλαμβάνει την κιτριά. 11.Η χρήση στο γκρέιπφρουτ περιλαμβάνει τη φράπα. 12.Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες βερυκοκιάς, δαμασκηνιάς, κερασιάς, βυσσινιάς, πορτοκαλιάς, μανταρινιάς, λεμονιάς, γκρέιπφρουτ, λιμμετίας, νερατζιάς, περγαμόντου, κιτριάς, φράπας, αμυγδαλιάς, καρυδιάς Βραζιλίας, ανακάρδιας (κάσιους), καστανιάς, φουντουκιάς, μακαντάμιας, καρυδιάς πεκάν, κουκουναριάς, φιστικιάς, καρυδιάς, λωτού, φινόκιου, ιβίσκου και χρυσάνθεμου από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. Πριν την εφαρμογή του σκευάσματος σε αυτές τις καλλιέργειες να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή του σε μικρή κλίμακα. 13.Να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή στις ποικιλίες αχλαδιού Κρυστάλλι και Κοντούλα. Στις ποικιλίες αυτές δεν είναι αποδεδειγμένη η απουσία φυτοτοξικότητας.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 15/06/2027
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
SEIPASA SA (Huesca)
C/Almudevar, 2
E-22240
Tardienta (Huesca)
SPAIN
TEL: 0034 974253433
FAX: 0034 974 253 298
e-mail: ppeleato@seipasa.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Αρματάς Λ.-Χατζηκωστής Γ. - AGRIPRO Ο.Ε.
Θέση Πιρίτσα Ιωνίας, ΤΘ 1560
57008
Θεσσαλονίκη
TEL: +30 2310 783528
FAX: +30 2310 783528
e-mail: agripro.gr@gmail.com