Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

SONATA SC

bacillus pumilus qst 2808 97.74%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 2.26%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΝΤΙΔΙΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του SONATA SC για χρηση σε ΑΝΤΙΔΙΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο που περιέχει τον βιολογικό παράγοντα στέλεχος του Bacillus pumilus QST 2808 για την καταπολέμηση του ωιδίου σε καλλιέργειες υπαίθρου και θερμοκηπίου. Το στέλεχος του Bacillus pumilus QST 2808 σχηματίζει ένα φυσικό φραγμό μεταξύ των σπορίων και της επιφάνειας του φύλλου αποτρέποντας έτσι την βλάστηση των σπορίων των μυκήτων. Στη συνέχεια το βακτήριο αποικίζει τα σπόρια των μυκήτων. Ένα αμινοσάκχαρο, το οποίο εμφανίζεται κατά την ζύμωση, αναστέλλει τη σύνθεση του κυτταρικού τοιχώματος στους μύκητες που οδηγεί στην καταστροφή και τελικά στον θάνατο των κυττάρων του παθογόνου. Επιπλέον, τα κύτταρα του βακτηρίου ανταγωνίζονται αποτελεσματικά τα παθογόνα για χώρο και θρεπτικά συστατικά, ιδίως όταν τα θρεπτικά συστατικά είναι σπάνια, όπως στις επιφάνειες των φύλλων. Επίσης, το βακτήριο Β. pumilus QST 2808 μπορεί να επάγει στα φυτά συστημική επίκτητη ανθεκτικότητα, με αποτέλεσμα τα φυτά να γίνονται πιο ανθεκτικά σε μία ποικιλία παθογόνων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος.
Η μικρή δόση στο στρέμμα να εφαρμόζεται σε συνθήκες χαμηλής προσβολής από την ασθένεια ή όταν το προϊόν χρησιμοποιείται σε προγράμματα ψεκασμών σε εναλλαγή με άλλα μυκητοκτόνα.
Συνθήκες εφαρμογής: Η μικρή δόση στο στρέμμα να εφαρμόζεται σε συνθήκες χαμηλής προσβολής από την ασθένεια ή όταν το προϊόν χρησιμοποιείται σε προγράμματα ψεκασμών σε εναλλαγή με άλλα μυκητοκτόνα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής Βιολογικού Μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //