Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

EVURE 24 EW

Tau-fluvalinate 24%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 76%


Οδηγίες εφαρμογής για ΣΚΑΡΟΛΑ ή Χειμερινό αντίδι:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του EVURE 24 EW για χρηση σε ΣΚΑΡΟΛΑ ή Χειμερινό αντίδι εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο με δράση επαφής και στομάχου στο νευρικό σύστημα των εντόμων. Διαθέτει πολύ καλή αρχική αποτελεσματικότητα και διάρκεια δράσης. Η πλήρης αποτελεσματικότητά του διαπιστώνεται περίπου 3 ημέρες μετά την εφαρμογή και διαρκεί μέχρι 14 ημέρες. Έχει παράλληλα και ακαρεοκτόνο δράση.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί καλύψεως φυλλώματος
1.Exει δευτερεύουσα δράση στις κινητές μορφές τετρανύχων.
2.Στα μηλοειδή πυρηνόκαρπα, κρόδυα και αμπέλι, η δόση κ.εκ/100λιτ.ψεκ. υγρού να συνδυάζεται κατάλληλα με τον όγκο του ψεκαστικού υγρού ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα.
*Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα στη καφέ βρωμούσα της ροδακινιάς, της βερικοκιά και του βαμβακιού, στη δροσόφιλα της κερασιάς, της φράουλας και του αμπελιού και στο λύγκο της τομάτας. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από την εφαρμογή του σκευάσματος.
**«Για τις ανωτέρω χρήσεις ήσσονος σημασίας, δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην αμυγδαλιά, φιστικιά, φουντουκιά, καρυδιά και καστανιά από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Exει δευτερεύουσα δράση στις κινητές μορφές τετρανύχων. 2.Στα μηλοειδή πυρηνόκαρπα, κρόδυα και αμπέλι, η δόση κ.εκ/100λιτ.ψεκ. υγρού να συνδυάζεται κατάλληλα με τον όγκο του ψεκαστικού υγρού ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα. *Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα στη καφέ βρωμούσα της ροδακινιάς, της βερικοκιά και του βαμβακιού, στη δροσόφιλα της κερασιάς, της φράουλας και του αμπελιού και στο λύγκο της τομάτας. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από την εφαρμογή του σκευάσματος. **«Για τις ανωτέρω χρήσεις ήσσονος σημασίας, δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στην αμυγδαλιά, φιστικιά, φουντουκιά, καρυδιά και καστανιά από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
ADAMA Irvita N.V.
Pos Cabai Office Park, Unit 13, POB 403
Curacao
NETHERLANDS ANTILLES
TEL: +33 141 901289
FAX: +33 141 900 764
e-mail: Isabelle.maillet@ma-france.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Syngenta Hellas Μονοπρόσωπη Α.Ε.Β.Ε.
Λ. Ανθούσας
15349
Ανθούσα Αττικής
TEL: 210 6664415
e-mail: voula.kalliakaki@syngenta.com