Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

VERIMARK 20 SC

cyanthraniliprole 20%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 81.34%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις σκευάσματος

Αφίδες (Aphis gossypii)
Αλευρώδης του καπνού (Bemisia tabaci)
Φυλλορύκτης της τομάτας (Tuta absoluta)
Σποντόπτερα (Laphygma exigua)
Λιριόμυζες (Liriomyza sp.)
Κάμπιες φυλλώματος (Plusia chalcytes)
Σποντόπτερα (Spodoptera littoralis)
Αλευρώδης των θερμοκηπίων (Trialeurodes vaporariorum)
37.5-50 Κυβ.εκ. (ml) στο στρέμμα
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 4
Μέσω στάγδην άρδευσης ή υδροπονικού συστήματος στα αρχικά στάδια προσβολής κατά την εκκόλαψη των αυγών και την εμφάνιση των προνυμφών από τα δύο (2) πραγματικά φύλλα έως την ωρίμανση (BBCH 12-89)
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή - Αριθμός ημερών: 1
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το προϊόν είναι εντομοκτόνο επαφής και στομάχου. Ανάλογα με τον εχθρό μπορεί να έχει ακμαιοκτόνο, προνυμφοκτόνο και ωοκτόνο δράση. Απορροφάται από το ριζικό σύστημα και έχει διασυστηματική ανοδική κίνηση. Εμφανίζει ταχεία αντιτροφική δράση (παύση της διατροφής). Όταν εφαρμόζεται στις ρίζες πριν, κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά τη σπορά ή τη μεταφύτευση, το προϊόν εμποδίζει την τροφοδότηση των παρασίτων της πρώιμης περιόδου, μειώνοντας τόσο τις άμεσες ζημιές όσο και τη μετάδοση ορισμένων ασθενειών που μεταδίδονται από τα έντομα. Περιέχει την δραστική ουσία cyantraniliprole, η οποία ανήκει στην χημική οικογένεια των ανθρανιλικών διαμιδίων και έχει ένα νέο τρόπο δράσης μέσω της ενεργοποίησης των υποδοχέων ρυανοδίνης των εντόμων. Αυτή η ενεργοποίηση προκαλεί την απελευθέρωση ασβεστίου από τις εσωτερικές αποθήκες των μυών των εντόμων, με άμεσο αποτέλεσμα την μειωμένη μυϊκή λειτουργία, παράλυση και ακολούθως θανάτωση των εντόμων-στόχων.
Μέθοδος εφαρμογής: Εφαρμογή μέσω του συστήματος στάγδην άρδευσης ή υδροπονικού συστήματος ή μέσω των διαβρεκτών ποτίσματος. Το pH του συστήματος πρέπει να ρυθμιστεί στο pH 5-6 και οι σταλάκτες να τοποθετηθούν πλησίον της ρίζας. Πραγματοποιήστε την εφαρμογή 2-3
μέρες πριν τη μεταφύτευση και αποφύγετε το πότισμα με υπερβολικό νερό.
Μην εφαρμόζεται όταν οι καλλιέργειες βρίσκονται υπό στρες.
Συνθήκες εφαρμογής: Μην εφαρμόζεται όταν οι καλλιέργειες βρίσκονται υπό στρες.

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 14/09/2027
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)