Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

KENPYR

Pyrethrins 2%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 95.53%


Οδηγίες εφαρμογής για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του KENPYR για χρηση σε ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο επαφής της ομάδας των φυσικών πυρεθρινών για την αντιμετώπιση μυζητικών εντόμων. Χαρακτηρίζεται από ταχεία και σύντομη διάρκεια δράσης και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοντά στην εποχή απελευθέρωσης ωφέλιμων εντόμων. Δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων προκαλώντας αρχικά παράλυση και στη συνέχεια το θάνατό τους.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1.Η υψηλή δόση ανά 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού να εφαρμόζεται με τον μικρότερο όγκο ψεκαστικού υγρού και η χαμηλή δόση ανά 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού να εφαρμόζεται με το μεγαλύτερο όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα, όπως είναι ορισμένη ανά καλλιέργεια (κ.εκ. σκευάσματος/στρέμμα).
2.Για φυλλώδη εφαρμογή ρυθμίστε το νερό της δεξαμενής σε pH 6.5-7.
3.Οι εφαρμογές να γίνονται στις δροσερές ώρες της ημέρας, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.
4.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει.
5.Εξασφαλίστε καλή κάλυψη των φυτών, ιδίως της κάτω επιφάνειας των φύλλων σε περίπτωση προσβολής από αλευρώδεις.
5. Η χρήση στο μαρούλι περιλαμβάνει τα μαρούλια: iceberg, σαλάτα, στρογγυλό, κοινό.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Η υψηλή δόση ανά 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού να εφαρμόζεται με τον μικρότερο όγκο ψεκαστικού υγρού και η χαμηλή δόση ανά 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού να εφαρμόζεται με το μεγαλύτερο όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα, όπως είναι ορισμένη ανά καλλιέργεια (κ.εκ. σκευάσματος/στρέμμα). 2.Για φυλλώδη εφαρμογή ρυθμίστε το νερό της δεξαμενής σε pH 6.5-7. 3.Οι εφαρμογές να γίνονται στις δροσερές ώρες της ημέρας, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. 4.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει. 5.Εξασφαλίστε καλή κάλυψη των φυτών, ιδίως της κάτω επιφάνειας των φύλλων σε περίπτωση προσβολής από αλευρώδεις. 5. Η χρήση στο μαρούλι περιλαμβάνει τα μαρούλια: iceberg, σαλάτα, στρογγυλό, κοινό.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09