Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

KRAMB AL

plant oils (rape seed oil) %

Άλλο υγρό (AL) / Βοηθητικές ουσίες: 98.47%


Οδηγίες εφαρμογής για ΣΠΑΝΑΚΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του KRAMB AL για χρηση σε ΣΠΑΝΑΚΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Eπιτρέπεται η χρήση από ερασιτέχνες
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο- Ακαρεοκτόνο για ερασιτεχνική χρήση. Το KRAMB AL περιέχει Rapeseed Oil (κραμβέλαιο). Είναι ένα εντομοκτόνο – ακαρεοκτόνο επαφής, με μηχανικό τρόπο δράσης κατά των προνυμφών και των ακμαίων εντόμων και ακάρεων. Η δραστική ουσία Rapeseed oil καλύπτει τους πόρους του σώματος με μια αδιαπέραστη από οξυγόνο μεμβράνη. Έτσι παρεμποδίζει την πρόσληψη οξυγόνου και υγρασίας από τα τρήματα (spiracles) και προκαλεί ασφυξία στα έντομα-ακάρεα.
Μέθοδος εφαρμογής: Το KRAMB AL είναι ετοιμόχρηστο φυτοπροστατευτικό σκεύασμα. Εφαρμόζεται χωρίς διάλυση με ψεκασμό φυλλώματος, με τα πρώτα συμπτώματα της προσβολής και της εμφάνισης των στοχευομένων εντόμων – ακάρεων. Λόγω του τρόπου δράσης του, απαιτείται προσεκτικός κατευθυνόμενος ψεκασμός για καλή και ομοιόμορφη διαβροχή των φύλλων (πάνω και κάτω επιφάνεια) και κατά συνέπεια των εχθρών-στόχων.
Ο απαιτούμενος όγκος του ψεκαστικού υγρού εξαρτάται από το ύψος των φυτών.
(1) Οπωροφόρα δένδρα:
Μέγιστη ημερήσια δόση: 10 λίτρα σκευάσματος (που αντιστοιχούν σ ε max. 134 m2 / ημέρα σε δένδρα με 1 μ. ύψος κόμης και 44 m2 / ημέρα σε δένδρα με 3 μ. ύψος κόμης.
(2) Λαχανικά, αρωματικά φυτά, Μικροί καρποί/ Μούρα, Καλλωπιστικά φυτά:
Μέγιστη ημερήσια δόση: 10 λίτρα σκευάσματος (που αντιστοιχούν σε μέγιστη έκταση 100 m2 /ημέρα για φυτά ύψους <50 εκ, 67 m2 /ημέρα για φυτά ύψους από 50 έως 125 εκ. και 50 m2 /ημέρα για φυτά ύψους >125 εκ.
Συνθήκες εφαρμογής: Ο απαιτούμενος όγκος του ψεκαστικού υγρού εξαρτάται από το ύψος των φυτών. (1) Οπωροφόρα δένδρα: Μέγιστη ημερήσια δόση: 10 λίτρα σκευάσματος (που αντιστοιχούν σ ε max. 134 m2 / ημέρα σε δένδρα με 1 μ. ύψος κόμης και 44 m2 / ημέρα σε δένδρα με 3 μ. ύψος κόμης. (2) Λαχανικά, αρωματικά φυτά, Μικροί καρποί/ Μούρα, Καλλωπιστικά φυτά: Μέγιστη ημερήσια δόση: 10 λίτρα σκευάσματος (που αντιστοιχούν σε μέγιστη έκταση 100 m2 /ημέρα για φυτά ύψους <50 εκ, 67 m2 /ημέρα για φυτά ύψους από 50 έως 125 εκ. και 50 m2 /ημέρα για φυτά ύψους >125 εκ.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Παρασκευάζεται από την:
COMPO GmbH & Co. KG
Gildenstrasse 38
48157
Munster
GERMANY
TEL: +49 251 3277385
FAX: +49 251 3277-1258
e-mail: Frauke.Pollak@compo.de
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΟΦΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε.
Τζαβέλα 6, Κορδελιό
56 334
Θεσσαλονίκη
e-mail: g.stergiou@oflidis.gr