Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ROMEO

cerevisane 94.1%

Βρέξιμη Σκόνη (WP)


Οδηγίες εφαρμογής για ΤΟΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του ROMEO για χρηση σε ΤΟΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: To ROMEO είναι φυτοπροστατευτικό προϊόν που περιέχει τη δραστική ουσία χαμηλού κινδύνου cerevisane (κυτταρικά τοιχώματα του Saccharomyces cerevisiae strain LAS 117) και δρα ως ενεργοποιητής των φυσικών μηχανισμών άμυνας των φυτών. Δρα προληπτικά, ενισχύοντας την αντίσταση του φυτού ενάντια σε Ωΐδιο, Περονόσπορο, γλοιοσπόριο, μονίλια, αλτερνάρια, σκωρίαση, ανθράκωση και βοτρύτη, μειώνοντας έτσι τις βλαβερές επιπτώσεις τους.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος με καλή κάλυψη των δυο επιφανειών των φύλλων.
1.Εφαρμόζεται προληπτικά, σε εναλλαγή ή σε συνδυασμό με κατάλληλα μυκητοκτόνα ανάλογα με την πίεση των ασθενειών. Να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις χαμηλής ή μέτριας προσβολής.
2.Για τη βέλτιστη ενεργοποίηση της άμυνας των φυτών, συνιστώνται διαδοχικές εφαρμογές, ανά 7-10 ημέρες, όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη της ασθένειας.
3.Η αποτελεσματικότητα του σκευάσματος είναι μέτρια και διαφοροποιείται ανάλογα με το παθογόνο.
4.Η αποτελεσματικότητά του ROMEO ως προς την καταπολέμηση του ωιδίου της αμπέλου βελτιώνεται σε ανάμειξη με τα μυκητοκτόνα Dithane 75WG, Manfil 75WG, Manfil Plus 75WG, Avtar 75NT, Polyram WG, Aviso Mono WG, Orkadia WG, Capsys WG, Alpesto WG, Thiovit 80WG, Kocide Opti 30WG στο μισό της εγκεκριμένης δόσης τους.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Εφαρμόζεται προληπτικά, σε εναλλαγή ή σε συνδυασμό με κατάλληλα μυκητοκτόνα ανάλογα με την πίεση των ασθενειών. Να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις χαμηλής ή μέτριας προσβολής. 2.Για τη βέλτιστη ενεργοποίηση της άμυνας των φυτών, συνιστώνται διαδοχικές εφαρμογές, ανά 7-10 ημέρες, όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη της ασθένειας. 3.Η αποτελεσματικότητα του σκευάσματος είναι μέτρια και διαφοροποιείται ανάλογα με το παθογόνο. 4.Η αποτελεσματικότητά του ROMEO ως προς την καταπολέμηση του ωιδίου της αμπέλου βελτιώνεται σε ανάμειξη με τα μυκητοκτόνα Dithane 75WG, Manfil 75WG, Manfil Plus 75WG, Avtar 75NT, Polyram WG, Aviso Mono WG, Orkadia WG, Capsys WG, Alpesto WG, Thiovit 80WG, Kocide Opti 30WG στο μισό της εγκεκριμένης δόσης τους.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής Βιολογικού Μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 23/04/2031
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Παρασκευάζεται από την:
Agrauxine
137 rue Gabriel Peri
59700
Marcq-en-Baroeul
FRANCE
TEL: +33 (0) 602008324
e-mail: mc.reveillad@agrauxine.lesaffre.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε.
1o χλμ. Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου, ΤΘ 100
19002
Παιανία
TEL: 210 6800900
FAX: 210 6833488
e-mail: info@hellafarm.gr