Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ONORE 240 SC

methoxyfenozide 24%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 76.83%


Οδηγίες εφαρμογής για ΤΟΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις σκευάσματος

60 γραμμάρια στο στρέμμα
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 100 - 150 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 3
Mεσοδιάστηµα µεταξύ των εφαρµογών: 14 - 21 ηµέρες
Εφαρμογή με την εμφάνιση τη προσβολής. Μεσοδιάστημα εφαρμογής 14 -21 ημέρες
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή - Αριθμός ημερών: 1
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το ONORE 240 SC είναι εντομοκτόνο επαφής και στομάχου της ομάδας των διακυλυδραζινών Καταπολεμά τις προνύμφες των λεπιδόπτερων σε εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, μανταρίνια), μηλοειδή (μήλα, αχλάδια), πυρηνόκαρπα (βερίκοκα, ροδάκινα, νεκταρίνια), αμπέλι και τομάτες και πιπεριές θερμοκηπίου. Το methoxyfenozide είναι ρυθμιστής της ανάπτυξης των εντόμων και δρά ως μιμιτικό της ορμόνης έκδυσης της εκδυσόνης, στις προνύμφες των λεπιδοπτέρων. Λόγω της δέσμευσης του methoxyfenozide στη θέση-δέκτη της εκδυσόνης, προκαλείται πρώιμη και ατελής έκδυση, με αποτέλεσμα το θάνατο του εντόμου
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως φυλλώματος. Ο όγκος του ψεκαστικού υγρού πρέπει να είναι τέτοιος ώστε να γίνει καλή διαβροχή του φυλλώματος.
Το φυτοπροστατευτικό προϊόν ONORE 240 SC μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε προγράμματα IPM (Integrated Pest management)
Διαχείριση ανθεκτικότητας
• Για την ίδια καλλιεργητική περίοδο σε μια καλλιέργεια το ONORE πρέπει να χρησιμοποιείται σε εναλλαγή με εντομοκτόνα από ομάδες με διαφορετικό τρόπο δράσης
• Αποφύγετε την διαδοχική χρήση του ONORE σε καλλιέργειες που έχει ήδη γίνει εφαρμογή με σκευάσματα που περιέχουν tebufenozide (MIMIC)
• Χρησιμοποιείστε όλες τις δυνατές καλλιεργητικές τεχνικές καθώς και φυσικές και βιολογικές μεθόδους για τον έλεγχο των εχθρών (παρακολούθηση των πτήσεων των ενηλίκων και προστασία των ωφελίμων αρθροπόδων) έτσι ώστε να μειωθεί η ασκούμενη πίεση επιλογής για ανθεκτικότητα, απο τις εφαρμογές εντομοκτόνων.
• Αποφύγετε την εφαρμογή του ONORE σε περισσότερες από 2 με 3 συνεχόμενες γενιές των εχθρών στόχων κατ' έτος
• Αποφύγετε την χρήση εντομοκτόνων της ομάδας των διακυλυδραζινών για την εξάλειψη εκτεταμένης μη ελεγχόμενης προσβολής
Συνθήκες εφαρμογής: Το φυτοπροστατευτικό προϊόν ONORE 240 SC μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε προγράμματα IPM (Integrated Pest management) Διαχείριση ανθεκτικότητας • Για την ίδια καλλιεργητική περίοδο σε μια καλλιέργεια το ONORE πρέπει να χρησιμοποιείται σε εναλλαγή με εντομοκτόνα από ομάδες με διαφορετικό τρόπο δράσης • Αποφύγετε την διαδοχική χρήση του ONORE σε καλλιέργειες που έχει ήδη γίνει εφαρμογή με σκευάσματα που περιέχουν tebufenozide (MIMIC) • Χρησιμοποιείστε όλες τις δυνατές καλλιεργητικές τεχνικές καθώς και φυσικές και βιολογικές μεθόδους για τον έλεγχο των εχθρών (παρακολούθηση των πτήσεων των ενηλίκων και προστασία των ωφελίμων αρθροπόδων) έτσι ώστε να μειωθεί η ασκούμενη πίεση επιλογής για ανθεκτικότητα, απο τις εφαρμογές εντομοκτόνων. • Αποφύγετε την εφαρμογή του ONORE σε περισσότερες από 2 με 3 συνεχόμενες γενιές των εχθρών στόχων κατ' έτος • Αποφύγετε την χρήση εντομοκτόνων της ομάδας των διακυλυδραζινών για την εξάλειψη εκτεταμένης μη ελεγχόμενης προσβολής
Συνδυαστικότητα (σύμφωνα με άλλα σκευάσματα της ίδιας δραστικής σύνθεσης και μορφής):
To RUNNER 240 SC συνδυάζεται με τα παρακάτω σκευάσματα:
Flint 50 WG, Prosper 500 EC, Bayfidan 250 EC, Melody Med, Melody Compact, Teldor WG, Antracol combi X, Mesurol WP, Confidor NMP free, Accel, Diametan, Aliette 80 WG, Antracol 65 WP, Folicur EW, R6 Erresei, Euparen M 50 WG, Reldan, Laser.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό: Φιάλη 40ml, 80ml, 150m, 200ml, 400ml, 500m, 800ml, 1lt, 1,5lt, 2lt, 3lt. ΗDPE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας).
-Σύνολο συσκευασιών 11.

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 31/07/2019
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
Dow Agrosciences LLC (Indianapolis)
9330 Zionsville rd.
IN 46268 - 1054
Indianapolis
USA
TEL: (317) 3374846
e-mail: atborucki@dow.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
Λεωφόρος Μεσογείων 335
15231
Χαλάνδρι
TEL: 2130065070
FAX: 210 6749514
e-mail: kdimizas@elanco.gr