Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

NEMguard granules

Garlic extract (Εκχύλισμα σκόρδου) 45%

Κοκκώδες (GR) / Βοηθητικές ουσίες: 55%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΝΤΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του NEMguard granules για χρηση σε ΑΝΤΙΔΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Νηματωδοκτόνο. Οι κόκκοι του NEMguard διαθέτουν διαφόρους τρόπους δράσης κατά των νηματωδών. Η δραστική ουσία στους κόκκους του NEMguard θεωρείται ότι δρα στα ένζυμα αναπνοής προκαλώντας κυτταροτοξικές διαταραχές. Λόγω της φυτικής προέλευσης τους, τα συστατικά του εκχυλίσματος σκόρδου δρουν με διάφορους τρόπους επί των φυτικών παρασίτων. Το διαλλυλο-δισουλφίδιο και το διαλλυλο-τρισουλφίδιο έχει καταδειχτεί ότι αναστέλλουν την παραγωγή ακετυλοχολινεστεράσης. Η διαταραχή της λειτουργίας των ενζύμων οφείλεται πιθανόν στις εξαιρετικά δραστικές πολυσουλφιδικές ομάδες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ενζυματική παρεμπόδιση μέσω διαδικασίας εισαγωγής σταυροδεσμών με θειολικές ομάδες στα ένζυμα, μεταβάλλοντας έτσι – κατά κρίσιμο τρόπο – τη δομή στο χώρο. Μερικοί ερευνητές έχουν παρατηρήσει ωοκτόνες δράσεις στο σκορδέλαιο, και εκτός από αυτές τις δράσεις, το σκορδέλαιο εμφανίζει απωθητικότητα σε πολλά και διάφορα είδη εντόμων. Το γεγονός αυτό θεωρείται ότι προκαλεί μείωση της βιωσιμότητας των αυγών και θάνατο των νηματωδών όλων των σταδίων.
Μέθοδος εφαρμογής: το προϊόν εφαρμόζεται με μηχανοκίνητο κοκκοδιανομέα στις γραμμές μεταφύτευσης, ή στην αυλακιά που αντιστοιχεί στη θέση σποράς ή μεταφύτευσης. Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για εφαρμογή ανά φυτό με τα κατάλληλα μηχανήματα.
1.Εάν το έδαφος τη στιγμή της σποράς είναι στεγνό, θα πρέπει να αρδευτεί με τουλάχιστον 20 mm όσο το δυνατόν νωρίτερα μετά την εφαρμογή. Εάν παραμένουν οι συνθήκες ανομβρίας, αρδεύστε περαιτέρω μέχρι να φθάσετε στο σύνολο των 80 mm. Οι καλύτερες συνθήκες για τη χρήση του προϊόντος επιτυγχάνονται όταν το έδαφος είναι αρκετά υγρό. Για να έχετε μια άριστη καταπολέμηση θα πρέπει οι κόκκοι να διαλυθούν στο έδαφος έτσι ώστε να απελευθερώσουν την δραστική ουσία στην περιοχή γύρω από τις ρίζες.
Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μπορεί να μειωθεί σε περίπτωση παρατεταμένων συνθηκών ανομβρίας.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Εάν το έδαφος τη στιγμή της σποράς είναι στεγνό, θα πρέπει να αρδευτεί με τουλάχιστον 20 mm όσο το δυνατόν νωρίτερα μετά την εφαρμογή. Εάν παραμένουν οι συνθήκες ανομβρίας, αρδεύστε περαιτέρω μέχρι να φθάσετε στο σύνολο των 80 mm. Οι καλύτερες συνθήκες για τη χρήση του προϊόντος επιτυγχάνονται όταν το έδαφος είναι αρκετά υγρό. Για να έχετε μια άριστη καταπολέμηση θα πρέπει οι κόκκοι να διαλυθούν στο έδαφος έτσι ώστε να απελευθερώσουν την δραστική ουσία στην περιοχή γύρω από τις ρίζες. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μπορεί να μειωθεί σε περίπτωση παρατεταμένων συνθηκών ανομβρίας.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του Βιολογικού Νηματοδοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2021
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Παρασκευάζεται από την:
ECOspray Ltd.
Grange Farm, Cockley Cley Road
Norfolk IP26 5BT
Hilborough,Thetford
United Kingdom
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
BIOGARD GREECE Ε.Π.Ε.
Κέκροπος 62 & Κονίτσης 38
151 25
Μαρούσι, Αθήνα
TEL: 210 6460700
e-mail: info@biogard.gr