Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

TAKUMI 10 SC

cyflufenamid 10%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 90.19%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του TAKUMI 10 SC για χρηση σε ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Mυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση για την καταπολέμηση του ωιδίου (Sphaerotheca fuliginea) σε αγγούρια, κολοκυθάκια, πεπόνια, καρπούζια, κολοκύθες, τομάτες, πιπεριές, φράουλες υπαίθρου και θερμοκηπίου, και αγκινάρα υπαίθρου. Λόγω του διαφορετικού τρόπου δράσης του παρουσιάζει μεγάλης διάρκειας αποτελεσματικότητα κατά του ωιδίου.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
Χρήση μέγιστης δόση 15 κ.εκ./στρέμμα για κάθε εφαρμογή.
Η δόση και ο όγκος του ψεκαστικού διαλύματος θα πρέπει να είναι ανάλογα με την ανάπτυξη των φυτών και τη φυλλική επιφάνεια.
Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε καλλιέργειες που δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ της μεταφύτευσης ή έχουν εξασθενήσει από θερμικές, διατροφικές ή αρδευτικές ανισορροπίες
Σε περίπτωση μειωμένων όγκων νερού και άρα συγκεντρώσεων που δεν προβλέπονται στην ετικέττα να κάνετε προκαταρτικές δοκιμές σε μικρή έκταση πριν προχωρήσετε σε εφαρμογή σ` όλη την επιφάνεια της καλλιέργειας.
Όπου η πίεση της ασθένειας παραμένει υψηλή ή υπάρχει εκ νέου προσβολή, μπορεί να επαναληφθεί ο ψεκασμός. Εφαρμόζεται 2 φορές με μεσοδιάστημα εφαρμογών 7-14 μέρες εάν υπάρχει πίεση από την ασθένεια.
Το Cyflufenamid ανήκει στην ομάδα των αμινοξιδιμίων. Διαθέτει νέο μηχανισμό δράσης και δεν εκδηλώνει φαινόμενα διασταυρωτής ανθεκτικότητας με τις ήδη εγκεκριμένες δραστικές ουσίες. Επομένως το TAKUMI 10 SC μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά, συνδυαζόμενο με μυκητοκτόνα που έχουν διαφορετικό τρόπο δράσης.
Συνθήκες εφαρμογής: Χρήση μέγιστης δόση 15 κ.εκ./στρέμμα για κάθε εφαρμογή. Η δόση και ο όγκος του ψεκαστικού διαλύματος θα πρέπει να είναι ανάλογα με την ανάπτυξη των φυτών και τη φυλλική επιφάνεια. Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε καλλιέργειες που δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ της μεταφύτευσης ή έχουν εξασθενήσει από θερμικές, διατροφικές ή αρδευτικές ανισορροπίες Σε περίπτωση μειωμένων όγκων νερού και άρα συγκεντρώσεων που δεν προβλέπονται στην ετικέττα να κάνετε προκαταρτικές δοκιμές σε μικρή έκταση πριν προχωρήσετε σε εφαρμογή σ` όλη την επιφάνεια της καλλιέργειας. Όπου η πίεση της ασθένειας παραμένει υψηλή ή υπάρχει εκ νέου προσβολή, μπορεί να επαναληφθεί ο ψεκασμός. Εφαρμόζεται 2 φορές με μεσοδιάστημα εφαρμογών 7-14 μέρες εάν υπάρχει πίεση από την ασθένεια. Το Cyflufenamid ανήκει στην ομάδα των αμινοξιδιμίων. Διαθέτει νέο μηχανισμό δράσης και δεν εκδηλώνει φαινόμενα διασταυρωτής ανθεκτικότητας με τις ήδη εγκεκριμένες δραστικές ουσίες. Επομένως το TAKUMI 10 SC μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά, συνδυαζόμενο με μυκητοκτόνα που έχουν διαφορετικό τρόπο δράσης.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/03/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)