Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

NEUDOSAN

Fatty acid potassium salt 51.5%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 49.05%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΝΤΙΔΙΑ ΚΑΤΣΑΡΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του NEUDOSAN για χρηση σε ΑΝΤΙΔΙΑ ΚΑΤΣΑΡΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση Αφίδων, Αλευρωδών και Τετράνυχου σε καλλιέργειες θερμοκηπίου κλειστού τύπου. Δρα δι’ επαφής κατά ανηλίκων και ακμαίων ατόμων των εχθρών. Δρα με φυσικό τρόπο, διαταράσσοντας τη λειτουργία του λιποπρωτεΐνικού πλέγματος της κυτταρικής μεμβράνης των εχθρών, προκαλώντας το θάνατό τους, με άμεσο αποτέλεσμα.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος εξασφαλίζοντας καλή διάβροχη των δυο όψεων των φύλλων της καλλιέργειας.
1.Η χρήση στις Σκαρόλες (πικρίδα)(Θ)/ πλατύφυλλα αντίδια (CICEL) περιλαμβάνει και τα Κατσαρά αντίδια (Θ) (CICEN).
2.Η χρήση στο Λυκοτρίβολο (VLLLO) περιλαμβάνει και τη Βαλεριανέλλα την εριόκαρπο (VLLER).
3.Η χρήση στα Φύλλα τεύτλων (σέσκουλα) περιλαμβάνει και τα Σέσκλα/σέσκουλα (BEAVV).
4.Η χρήση στο Εστραγκόν (ARTDR) περιλαμβάνει και το Δρακόντιο/ Ύσσωπος ο φαρμακευτικός (HYSOF), την Τσουκνίδα (URTDI) και τη Στέβια (SVARE).
5.Η χρήση στο Θυμάρι (THYVU) περιλαμβάνει και την Ματζουράνα (MAJHO), την Ρίγανη (ORISS), το Θρούμπι (STIHO) και το Λεμονοθύμαρο (THYCI).
6.Η χρήση στο Βασιλικό (OCIBA) περιλαμβάνει και την Καλέντουλα (CLDOF), την Μέντα την Πιπερώδη (MENPI), τον Δυόσμος (MENSP) και το Μελισσόχορτο (MLSOF).
7.Η χρήση στα Φύλλα σέλινου (APUGS) περιλαμβάνει και το Λάπαθο (RUMAC), τα Φύλλα μάραθου (FOEVU), τα Φύλλα άνηθου (AFEGR) και τα Φύλλα κορίανδρου (CORSA).
8.Εφαρμόζεται κατά προτίμηση νωρίς το πρωί. Θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του προϊόντος σε υψηλές θερμοκρασίες και ηλιακή ακτινοβολία.
9.Το σκεύασμα θα πρέπει να εφαρμόζεται με ικανοποιητική ποσότητα νερού ώστε να επιτυγχάνεται καλό λούσιμο του οργανισμού-στόχου και της καλλιέργειας. Είναι σημαντικό να γίνεται πλήρης διαβροχή τόσο της πάνω όσο και κάτω πλευράς των φύλλων.
10.Για την καλύτερη αποτελεσματικότητα για τη χρήση στα κεφαλωτά μαρούλια, το προϊόν να εφαρμόζεται μέχρι την έναρξη σχηματισμού της κεφαλής (BBCH 41).
11.Πριν τη χρήση του σκευάσματος στα καλλωπιστικά να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή κλίμακα για τον έλεγχο φυτοτοξικότητας.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Η χρήση στις Σκαρόλες (πικρίδα)(Θ)/ πλατύφυλλα αντίδια (CICEL) περιλαμβάνει και τα Κατσαρά αντίδια (Θ) (CICEN). 2.Η χρήση στο Λυκοτρίβολο (VLLLO) περιλαμβάνει και τη Βαλεριανέλλα την εριόκαρπο (VLLER). 3.Η χρήση στα Φύλλα τεύτλων (σέσκουλα) περιλαμβάνει και τα Σέσκλα/σέσκουλα (BEAVV). 4.Η χρήση στο Εστραγκόν (ARTDR) περιλαμβάνει και το Δρακόντιο/ Ύσσωπος ο φαρμακευτικός (HYSOF), την Τσουκνίδα (URTDI) και τη Στέβια (SVARE). 5.Η χρήση στο Θυμάρι (THYVU) περιλαμβάνει και την Ματζουράνα (MAJHO), την Ρίγανη (ORISS), το Θρούμπι (STIHO) και το Λεμονοθύμαρο (THYCI). 6.Η χρήση στο Βασιλικό (OCIBA) περιλαμβάνει και την Καλέντουλα (CLDOF), την Μέντα την Πιπερώδη (MENPI), τον Δυόσμος (MENSP) και το Μελισσόχορτο (MLSOF). 7.Η χρήση στα Φύλλα σέλινου (APUGS) περιλαμβάνει και το Λάπαθο (RUMAC), τα Φύλλα μάραθου (FOEVU), τα Φύλλα άνηθου (AFEGR) και τα Φύλλα κορίανδρου (CORSA). 8.Εφαρμόζεται κατά προτίμηση νωρίς το πρωί. Θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του προϊόντος σε υψηλές θερμοκρασίες και ηλιακή ακτινοβολία. 9.Το σκεύασμα θα πρέπει να εφαρμόζεται με ικανοποιητική ποσότητα νερού ώστε να επιτυγχάνεται καλό λούσιμο του οργανισμού-στόχου και της καλλιέργειας. Είναι σημαντικό να γίνεται πλήρης διαβροχή τόσο της πάνω όσο και κάτω πλευράς των φύλλων. 10.Για την καλύτερη αποτελεσματικότητα για τη χρήση στα κεφαλωτά μαρούλια, το προϊόν να εφαρμόζεται μέχρι την έναρξη σχηματισμού της κεφαλής (BBCH 41). 11.Πριν τη χρήση του σκευάσματος στα καλλωπιστικά να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή κλίμακα για τον έλεγχο φυτοτοξικότητας.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
W. NEUDORFF GmbH KG (Emmerthal - An der Muhle)
An der Muhle 3
D-31857
Emmerthal
GERMANY
TEL: +49 5155 624139
FAX: +49 5155 624 127
e-mail: M.Utenwiehe@neudorff.de
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΝΙΤΡΟΦΑΡΜ ΑΕ
Οικ. Τετρ. 20 Β 35
57400
ΣΙΝΔΟΣ
TEL: 2310 514440
FAX: 2310 545235
e-mail: info@nitrofarm.gr