Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

EVURE 24 EW

Tau-fluvalinate 24%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 76%


Οδηγίες εφαρμογής για ΡΕΒΙΘΙΑ (ΟΣΠΡΙΑ, ΞΗΡΑ):

Δόσεις σκευάσματος

Αφίδες (Acyrthosiphon onobrychis)
Contarinia pyrivora (RILEY)
Πράσινο σκουλήκι (Heliothis armigera) (χρήση ήσσονος σηµασίας)
Καρπόκαψα των καστάνων (Laspeyresia nigricana)
Πράσινη αφίδα (Myzus persicae)
Θρίπες (Thrips sp.)
30 Κυβ.εκ. (ml) στο στρέμμα
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 50 - 100 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 2
Ψεκασμός με την εμφάνιση της προσβολής
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή - Αριθμός ημερών: 14
Για την καλλιέργεια "ΡΕΒΙΘΙΑ (ΟΣΠΡΙΑ, ΞΗΡΑ)": Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για χρήση "ήσσονος σημασίας" όπως φαίνεται στη παραπάνω σχετική λιστα με τις δόσεις εφαρμογής του σκευάσματος.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντομοκτόνο με δράση επαφής και στομάχου στο νευρικό σύστημα των εντόμων. Διαθέτει πολύ καλή αρχική αποτελεσματικότητα και διάρκεια δράσης. Η πλήρης αποτελεσματικότητά του διαπιστώνεται περίπου 3 ημέρες μετά την εφαρμογή και διαρκεί μέχρι 14 ημέρες. Έχει παράλληλα και ακαρεοκτόνο δράση.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί καλύψεως φυλλώματος
1)Exει δευτερεύουσα δράση στις κινητές μορφές τετρανύχων
2)Στα μηλοειδή πυρηνόκαρπα και αμπέλι, η δόση κ.εκ/100λιτ.ψεκ. υγρού να συνδυάζεται κατάλληλα με τον όγκο του ψεκαστικού υγρού ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα.
3)Ειδικά στα φοινικοειδή:
α)Η χρήση του σκευάσματος θα διενεργείται αποκλειστικά στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης 2007/365/ΕΚ της Επιτροπής, όπως ισχύει. Αρμόδιες Υπηρεσίες για την εφαρμογή της εν λόγω Απόφασης είναι οι Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) των οικείων Περιφερειακών Ενοτήτων.
β)Οι ΔΑΟΚ, οι Δήμοι και οι υπεύθυνοι των συνεργείων που διενεργούν τους ψεκασμούς, υποχρεούνται να ειδοποιούν έγκαιρα τους μελισσοκόμους της περιοχής που πρόκειται να διενεργηθεί εφαρμογή του σκευάσματος σε φοινικοειδή, με κάθε πρόσφορο μέσο.
γ)Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και μέχρις ότου στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό, να μην εισέρχονται άνθρωποι και κατοικίδια ζώα στην ψεκαζόμενη περιοχή.
δ)Σε περίπτωση που απαιτείται χρήση φερομονικών παγίδων, αυτή να γίνεται μόνο με το συντονισμό των αρμοδίων τοπικών αρχών.
4)Η έγκριση στα εσπεριδοειδή θα χορηγηθεί σύμφωνα με την παρακάτω ΟΓΠ όταν καθοριστούν στον Κανονισμό 396/2005 Ανώτατα Όρα Υπολειμμάτων.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Exει δευτερεύουσα δράση στις κινητές μορφές τετρανύχων 2)Στα μηλοειδή πυρηνόκαρπα και αμπέλι, η δόση κ.εκ/100λιτ.ψεκ. υγρού να συνδυάζεται κατάλληλα με τον όγκο του ψεκαστικού υγρού ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα. 3)Ειδικά στα φοινικοειδή: α)Η χρήση του σκευάσματος θα διενεργείται αποκλειστικά στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης 2007/365/ΕΚ της Επιτροπής, όπως ισχύει. Αρμόδιες Υπηρεσίες για την εφαρμογή της εν λόγω Απόφασης είναι οι Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) των οικείων Περιφερειακών Ενοτήτων. β)Οι ΔΑΟΚ, οι Δήμοι και οι υπεύθυνοι των συνεργείων που διενεργούν τους ψεκασμούς, υποχρεούνται να ειδοποιούν έγκαιρα τους μελισσοκόμους της περιοχής που πρόκειται να διενεργηθεί εφαρμογή του σκευάσματος σε φοινικοειδή, με κάθε πρόσφορο μέσο. γ)Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και μέχρις ότου στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό, να μην εισέρχονται άνθρωποι και κατοικίδια ζώα στην ψεκαζόμενη περιοχή. δ)Σε περίπτωση που απαιτείται χρήση φερομονικών παγίδων, αυτή να γίνεται μόνο με το συντονισμό των αρμοδίων τοπικών αρχών. 4)Η έγκριση στα εσπεριδοειδή θα χορηγηθεί σύμφωνα με την παρακάτω ΟΓΠ όταν καθοριστούν στον Κανονισμό 396/2005 Ανώτατα Όρα Υπολειμμάτων.
Φυτοτοξικότητα:
Δεν είναι φυτοτοξικό όταν εφαρμόζεται σύμφωνα με τις συνιστώμενες χρήσεις, δόσεις και οδηγίες εφαρμογής.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Φιάλη ή Δοχείο 20, 25, 50, 80, 100, 150, 200, 250, 300, 400, 500 κ.εκ. Πλαστικό τύπου COEX (co-extruded high density
polyethylene with a vinyl ethanol polymer barrier).
2.Φιάλη ή Δοχείο 1, 3 και 5 λίτρα Πλαστικό τύπου COEX (co-extruded high density polyethylene with a vinyl ethanol polymer barrier).

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/05/2022
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
ADAMA Irvita N.V.
Pos Cabai Office Park, Unit 13, POB 403
Curacao
NETHERLANDS ANTILLES
TEL: +33 141 901289
FAX: +33 141 900 764
e-mail: Isabelle.maillet@ma-france.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΕBΕ
Εθνικής Αντιστάσεως 73 και Σποράδων
15231
ΧΑΛΑNΔΡΙ
TEL: 211 1205570
FAX: 211 1205572
e-mail: technical@alfagro.gr