Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ETHOFUMESATE-ΑΛΦΑ 50 SC

Ethofumesate 50%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 54.62%


Οδηγίες εφαρμογής για ΤΕΥΤΛΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ:

Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του ETHOFUMESATE-ΑΛΦΑ 50 SC για χρηση σε ΤΕΥΤΛΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων . Απορροφάται κυρίως από τις ρίζες και μεταφέρεται στα φύλλα. Παρεμποδίζει την βιοσύνθεση των λιπαρών οξέων με δράση στις επιμηκυνάσες.
Μέθοδος εφαρμογής: Ομοιόμορφος ψεκασμός σε όλη την επιφάνεια του εδάφους με 20 - 30 λίτρα νερό/στρέμμα
Το ψεκαστικό υγρό να χρησιμοποιείται μέσα σε δύο ώρες από την παρασκευή του. Ψεκάστε με πίεση μικρότερη από 3 atm (45 psi). Χρησιμοποιείτε μπέκ τύπου σκούπας.
Για διεύρυνση του φάσματος στα καταπολεμούμενα ζιζάνια το ETHOFUMESATE ΑΛΦΑ 50 SC μπορεί να συνδυαστεί με 400 – 500 κ.εκ./στρέμμα BEETUP COMPACT SC (Ρhenmedipham 8% + desmedipham 8%)
** Σε μίγμα με άλλα ζιζανιοκτόνα (με την προϋπόθεση της χημικής συνδυαστικότητας των μιγμάτων) σε μειωμένες δόσεις και σύμφωνα πάντα με την πρακτική και τις οδηγίες της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης,
- Η μέγιστη ποσότητα ETHOFUMESATE ΑΛΦΑ 50 SC που επιτρέπεται να εφαρμοσθεί στο ίδιο χωράφι σε διάστημα 3 ετών είναι 2 l/ha (= 1 Kg δ.ο. ethofumasate/ha).
Συνθήκες εφαρμογής: Για διεύρυνση του φάσματος στα καταπολεμούμενα ζιζάνια το ETHOFUMESATE ΑΛΦΑ 50 SC μπορεί να συνδυαστεί με 400 – 500 κ.εκ./στρέμμα BEETUP COMPACT SC (Ρhenmedipham 8% + desmedipham 8%) ** Σε μίγμα με άλλα ζιζανιοκτόνα (με την προϋπόθεση της χημικής συνδυαστικότητας των μιγμάτων) σε μειωμένες δόσεις και σύμφωνα πάντα με την πρακτική και τις οδηγίες της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, - Η μέγιστη ποσότητα ETHOFUMESATE ΑΛΦΑ 50 SC που επιτρέπεται να εφαρμοσθεί στο ίδιο χωράφι σε διάστημα 3 ετών είναι 2 l/ha (= 1 Kg δ.ο. ethofumasate/ha).
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 31/07/2016
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
ADAMA Deutschland GmbH
Edmund Rumpler Str. 6
51149
Koln
GERMANY
TEL: +49 2203 5039501
FAX: +49 2203 5039-501
e-mail: Wolfgang.Busch@de.adama.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΕBΕ
Εθνικής Αντιστάσεως 73 και Σποράδων
15231
ΧΑΛΑNΔΡΙ
TEL: 211 1205555
FAX: 211 1205559
e-mail: technical@alfagro.gr