Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CAPOEIRA 10 CS

Lambda cyhalothrin 10%

Εναιώρημα Μικροκαψουλών (CS) / Βοηθητικές ουσίες: 89.57%


Οδηγίες εφαρμογής για ΕΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ:

Δόσεις σκευάσματος

7.5 Κυβ.εκ. (ml) στο στρέμμα
37.5Κυβ.εκ. (ml) στα 500 λίτρα νερου
7.5Κυβ.εκ. (ml) στα 100 λίτρα νερου
1.125Κυβ.εκ. (ml) στα 15 λίτρα νερου
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Μέγιστος όγκος ψεκαστικού υγρού: 100 λίτρα / στρέμμα
Αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 1 έως 2
Ψεκασμός με την έναρξη της εναπόθεσης των ωών
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το CAPOEIRA 10 CS είναι ευρέως φάσματος πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο και δρα δι’ επαφής και διά στομάχου με προληπτική και κατασταλτική δράση, για την αντιμετώπιση μυζητικών καθώς και μασητικών εντόμων σε διάφορες καλλιέργειες. Δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων, παρεμποδίζοντας το κλείσιμο των διαύλων Na+ στους νευράξονες των νευρικών κυττάρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια συνεχή νευρομυϊκή μεταφορά μηνυμάτων, πράγμα που οδηγεί σε υπερδιέγερση, παράλυση και θάνατο των εντόμων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1.Ακολουθείσθε τις οδηγίες των Γεωργικών προειδοποιήσεων όπου εφαρμόζονται.
2.Παρατηρήσεις για την αντιμετώπιση του Rhynchophorus ferrugineus:
-Ο χρήστης που θα εφαρμόσει το σκεύασμα σε φοινικοειδή, υποχρεούται να ειδοποιήσει έγκαιρα και με κάθε πρόσφορο μέσο τους μελισσοκόμους της περιοχής που πρόκειται να διενεργηθεί εφαρμογή.
-Μην εφαρμόζετε το σκεύασμα κατά την άνθηση των φοινικοειδών, σε διαφορετική περίπτωση κόψτε τα άνθη 2 ημέρες πριν την εφαρμογή.
Μην το εφαρμόζετε σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη ποσότητα μελιτώματος αφίδων στην περιοχή εφαρμογής.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα κατά του Spodoptera frugiperda στις καλλιέργειες: μηλιάς, αχλαδιάς, ελιάς, αμπελιού, τομάτας υπαίθρου, πιπεριάς υπαίθρου, κουνουπιδιού, μπρόκολου, κινέζικου λάχανου, φασολιού υπαίθρου, πατάτας, βρώμης, σιταριού, κριθαριού, καλαμποκιού και ζαχαρότευτλων. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
**«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στα φοινικοειδή από τη χρήση του σκευάσματος. Για την εν λόγω χρήση, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Ακολουθείσθε τις οδηγίες των Γεωργικών προειδοποιήσεων όπου εφαρμόζονται. 2.Παρατηρήσεις για την αντιμετώπιση του Rhynchophorus ferrugineus: -Ο χρήστης που θα εφαρμόσει το σκεύασμα σε φοινικοειδή, υποχρεούται να ειδοποιήσει έγκαιρα και με κάθε πρόσφορο μέσο τους μελισσοκόμους της περιοχής που πρόκειται να διενεργηθεί εφαρμογή. -Μην εφαρμόζετε το σκεύασμα κατά την άνθηση των φοινικοειδών, σε διαφορετική περίπτωση κόψτε τα άνθη 2 ημέρες πριν την εφαρμογή. Μην το εφαρμόζετε σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη ποσότητα μελιτώματος αφίδων στην περιοχή εφαρμογής. *«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα κατά του Spodoptera frugiperda στις καλλιέργειες: μηλιάς, αχλαδιάς, ελιάς, αμπελιού, τομάτας υπαίθρου, πιπεριάς υπαίθρου, κουνουπιδιού, μπρόκολου, κινέζικου λάχανου, φασολιού υπαίθρου, πατάτας, βρώμης, σιταριού, κριθαριού, καλαμποκιού και ζαχαρότευτλων. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη χρήση του σκευάσματος». **«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στα φοινικοειδή από τη χρήση του σκευάσματος. Για την εν λόγω χρήση, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Το CAPOEIRA 10 CS Χρησιμοποιεί την εγκρίση κυκλοφορίας του σκευάσματος