Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

PROSPERACE

Acetamiprid 20%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 82.2%


Οδηγίες εφαρμογής για ΕΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του PROSPERACE για χρηση σε ΕΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηµατικό εντοµοκτόνο επαφής και στομάχου εναντίον του Δάκου της Ελιάς με δολωματικούς ψεκασμούς φυλλώματος. Περιέχει τη δραστική ουσία acetamiprid, που ανήκει στην ομάδα των νεονικοτινοειδών και δρα δεσµεύοντας τους µετασυναπτικούς (νικοτινικούς) υποδοχείς της ακετυλοχολίνης στο κεντρικό νευρικό σύστηµα του εντόµου.
Μέθοδος εφαρμογής: Δολωματικοί ψεκασμοί με τα συνήθη ψεκαστικά μέσα.
1.Δολωματικός ψεκασμός από εδάφους με περίπου 300 κ.εκ. ψεκαστικού υγρού ανά ψεκαζόμενο δένδρο, κατευθυνόμενος στο εσωτερικό της κόμης του δέντρου (σε επιφάνεια 1-2 m2 ανά δέντρο).
Ψεκασμός περίπου στο 50% των δέντρων, όπου καλύτερα να συμπεριλαμβάνονται όλα τα
περιμετρικά δέντρα.
2.Η μέγιστη δόση των 10 κ.εκ. σκευάσματος για το δολωματικό ψεκασμό στην Ελιά, παραμένει
σταθερή ανά στρέµµα ανεξάρτητα της πυκνότητας φύτευσης των δέντρων.
3.Ο δολωματικός ψεκασμός σε συνδυασμό συγκεκριμένα με το εντοµοελκυστικό σκεύασμα DACUS BAIT 100 θα πρέπει να διενεργείται υπό συνεχή ανάδευση.
4.Δολωματικοί ψεκασμοί να μην πραγματοποιούνται όταν πρόκειται να βρέξει και/ή όταν φυσάει
δυνατός άνεμος.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Δολωματικός ψεκασμός από εδάφους με περίπου 300 κ.εκ. ψεκαστικού υγρού ανά ψεκαζόμενο δένδρο, κατευθυνόμενος στο εσωτερικό της κόμης του δέντρου (σε επιφάνεια 1-2 m2 ανά δέντρο). Ψεκασμός περίπου στο 50% των δέντρων, όπου καλύτερα να συμπεριλαμβάνονται όλα τα περιμετρικά δέντρα. 2.Η μέγιστη δόση των 10 κ.εκ. σκευάσματος για το δολωματικό ψεκασμό στην Ελιά, παραμένει σταθερή ανά στρέµµα ανεξάρτητα της πυκνότητας φύτευσης των δέντρων. 3.Ο δολωματικός ψεκασμός σε συνδυασμό συγκεκριμένα με το εντοµοελκυστικό σκεύασμα DACUS BAIT 100 θα πρέπει να διενεργείται υπό συνεχή ανάδευση. 4.Δολωματικοί ψεκασμοί να μην πραγματοποιούνται όταν πρόκειται να βρέξει και/ή όταν φυσάει δυνατός άνεμος.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 28/02/2034
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09