Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

BioMagnet ORO

Deltamethrin 0.03%

Eτοιμόχρηστο δόλωμα. (RB) / Βοηθητικές ουσίες: 100%


Οδηγίες εφαρμογής για ΕΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του BioMagnet ORO για χρηση σε ΕΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το BioMagnet ORO™ είναι ένα έτοιμο προς χρήση προϊόν που βασίζεται στην τεχνική της προσέλκυσης και θανάτωσης (attract & kill) για τον έλεγχο του δάκου (Bactrocera oleae) στην καλλιέργεια της ελιάς. Αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένες παγίδες έτσι ώστε να αναρτώνται εύκολα στα κλαδιά των δέντρων. Στις παγίδες περιέχεται ελκυστικό τροφής ενώ η εξωτερική επιφάνειά τους είναι καλυμμένη με τη δραστική ουσία deltamethrin (εντομοκτόνο) σε πολύ χαμηλή συγκέντρωση (0.03% β/β). Τα ακμαία αρσενικά άτομα του δάκου προσελκύονται από το τροφικό ελκυστικό και όταν έρθουν σε επαφή με την επιφάνεια της παγίδας, θανατώνονται.
Μέθοδος εφαρμογής: Αναρτήστε τις παγίδες σε γερά κλαδιά χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο γάντζο. Τοποθετήστε τις παγίδες στο εξωτερικό της κόμης στην πιο ηλιόλουστη πλευρά και όσο το δυνατόν ψηλότερα.
1.Διάρκεια προστασίας: Mία καλλιεργητική περίοδο.
2.Συνιστάται η χρήση παγίδων παρακολούθησης του Bactrocera oleae για τον καθορισμό του
σωστού χρόνου ανάρτησης και τον αριθμό των παγίδων.
3.Συνιστάται να χρησιμοποιούνται 5 παγίδες σε περίπτωση μικρής πίεσης πληθυσμού και
περισσότερες, με μέγιστο τις 10 παγίδες ανά στρέμμα σε περίπτωση μέτριας ή υψηλής πίεσης
πληθυσμού.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Διάρκεια προστασίας: Mία καλλιεργητική περίοδο. 2.Συνιστάται η χρήση παγίδων παρακολούθησης του Bactrocera oleae για τον καθορισμό του σωστού χρόνου ανάρτησης και τον αριθμό των παγίδων. 3.Συνιστάται να χρησιμοποιούνται 5 παγίδες σε περίπτωση μικρής πίεσης πληθυσμού και περισσότερες, με μέγιστο τις 10 παγίδες ανά στρέμμα σε περίπτωση μέτριας ή υψηλής πίεσης πληθυσμού.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής της Εντομοπαγίδας

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 31/10/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09