Eradicoat Max 
maltodextrin 47.6% 
Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 60%
Οδηγίες εφαρμογής για ΑΧΛΑΔΙΑ:
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του
Eradicoat Max 
για χρηση σε
ΑΧΛΑΔΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS07
2)Η μέγιστη συγκέντρωση του ψεκαστικού υγρού δεν πρέπει να ξεπερνά τα 1,5 λίτρα το εκατόλιτρο ή 2 λίτρα στο εκατόλιτρο ανάλογα με την καλλιέργεια και σύμφωνα με το εγκεκριμένο φάσμα δράσης.
3)Στις καλλιέργειες θερμοκηπίου: χρήση μόνο σε θερμοκήπια κλειστού τύπου (που παρέχουν πλήρη κάλυψη μέχρι το επίπεδο του εδάφους). Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής σε θερμοκήπια και μέχρι το στέγνωμα των φύλλων, να παραμένουν κλειστά όλες οι πόρτες και τα παράθυρα.
4)Στις καλλιέργειες υπαίθρου: Μαρούλια και άλλα σαλατικά, Σολανώδη, Φράουλα και Κολοκυνθοειδή εφαρμόζεται με δοσολογία 15-20 κ.εκ. σκευάσματος ανά 1 λίτρο νερού.
5)Η χρήση στις φράουλες υπαίθρου περιλαμβάνει και προσωρινές κατασκευές τύπου τούνελ
* Kαλλιέργειες θερμοκηπίου (Θ):
Σολανώδη: Τομάτα (LYPES), Μελιτζάνα (SOLME), Πιπεριά (CPSAN), Πιπεριά Chilli (CPSFR), Πεπίνο (SOLMU), Πατάτα (SOLTU).
Κολοκυνθοειδή: Αγγούρι (CUMSA), Κολοκύθι (CUUPG), Πεπόνι (CUMME), Καρπούζι (CITLA), Κολοκύθα (CUUMA, CUUPM).
Κραμβοειδή: Λάχανο Λευκό (BRSOL), Λάχανο Κόκκινο (BRSOR), Λάχανο Savoy (BRSOS), Λαχανάκια Βρυξελλών (BRSOF), Κουνουπίδι (BRSOB), Μπρόκολο (BRSOK), Λάχανο Κινέζικο (BRSPK), Λάχανο Σγουρό /Λαχανίδα (BRSOA), Φυλλώδη Λαχανικά: Αντίδια (CICEN), Αντράκλα (POROS), Βλήτο (AMARE), Γαιοκάρδαμο (BARVE), Κάρδαμο (LEPSA), Καυκαλήθρα (TORAP), Λάπαθο (RUMSS), Λυκοτρίβολο (VLLLO), Μαρούλι (LACSA), Μαρούλι κατσαρό (LACSP), Νεροκάρδαμο (NAAOF), Ραδίκι (CICIN), Ραδίκι witloof (CICIF), Ρόκα (DIPER/ERUVE), Σινάπι Κόκκινο (BRSJU), Σκαρόλες (CICEL), Σπανάκι (SPQOL), Σταμναγκάθι (CICIN).
Ψυχανθή/Όσπρια: Κουκιά (VICFJ, VICFE, VICFM, VICFX), Ρεβίθια (CIEAR), Φακές (LENCU), Φασόλια με & χωρίς λοβό, Χλωρά, Κόκκινα, Λίμα (PHSVX, PHSSS, PHSVN, PHSLU) Μπιζέλια με & χωρίς λοβό (PIBSX, PIBSA), Βίκος (VICAR), Λαθούρι (LTHSA), Λούπινα (LUPSS), Αμπελοφάσουλα (VIGSI), Αραχίδα (ARHHY).
Βολβώδη Λαχανικά: Κρεμμύδι ξηρό (ALLCE), Κρεμμύδι φρέσκο (ALLFI), Σκόρδο (ALLSA), Πράσο (ALLPO), Σχοινόπρασσο (ALLSC), Ασκαλώνιο (ALLAS), Ραπανάκι (RAPSR), Καρότο (DAUCA).
Αρωματικά & Φαρμακευτικά φυτά: Άνηθος (AFEGR), Αρώνια (ABOSS), Βασιλικός (OCIBA), Γιασεμί (IASSS), Γλυκάνισος (PIMAN), Δυόσμος (MENSP), Δάφνη (LURSS/KAMSS), Δενδρολίβανο (RMSOF), Δίκταμο (DCMAL), Εστραγκόν (ARTDR), Θυμάρι (THYSS), Κάππαρη (CAPSS), Κορίανδρος (CORSS/CORSA), Κύμινο (CVUCY), Λεβάντα (LAVSS), Μαϊντανός (PARCR), Μάραθος (FOEVU), Μαντζουράνα (MAJHO), Μελισσόχορτο (MLSSS/MLSOF),
Μέντα (MENSS), Ρίγανη (ORISS/ORIVU), Σάλβια (SALOF), Σέλινο (APUGD, APUGV), Σχοινόπρασο (ALLSC), Ύσσωπος (HYSOF), Φασκόμηλο (SALSS), Χαμομήλι (ANTSS).
Καλλωπιστικά: Αζαλέα (RHOSI), Αλεξανδρινό (EPHPU), Αφρικανική Βιολέτα (SNPSS), Γαρυφαλλιά (DINCA), Γλαδίολος/Γυψοφίλη (GLASS), Ζέρμπερα (GEBSS), Κυκλάμινα (CYZSS), Μπιγόνια (BEGSS), Ντάλια (DAHHY), Ορτανσία (HYESS), Πελαργόνιο (PELSS), Πριμoύλα (PRISS), Τουλίπα (TULSS), Τριανταφυλλιά (ROSSS), Σαμπούκος (SAMNI), Χρυσάνθεμα (CHYIN).
Φράουλα (FRAAN).
Καπνoσπορεία (NIOTA).