Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

THIOPRON

Sulphur 82.5%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 42.15%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΧΛΑΔΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του THIOPRON για χρηση σε ΑΧΛΑΔΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του THIOPRON για χρηση σε ΑΧΛΑΔΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο και ακαρεοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση. Η δραστική ουσία sulphur διεισδύει στα κύτταρα (ως θείο στοιχειακό) και επιφέρει διάλυση της κυτταρικής μεμβράνης και κατά συνέπεια κυτταρικό θάνατο λόγω αφυδάτωσης. Επίσης, παρεμποδίζει τη λειτουργία της ενεργειακής αλυσίδας μεταφοράς ηλεκτρονίων και τον σχηματισμό ATP, με αποτέλεσμα τον κυτταρικό θάνατο του παθογόνου.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασµός καλύψεως φυλλώματος.
1.H δόση ανά εκατόλιτρο να συνδυάζεται κατάλληλα με τον όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση της μέγιστης επιτρεπτής δόσης ανά στρέμμα.
2.Οι εφαρμογές είναι προληπτικές εφόσον οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών.
3.Να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή στις ποικιλίες στις ποικιλίες αμπελιού Κορινθιακή σταφίδα και Σουλτανίνα και στις ποικιλίες αχλαδιού Κρυστάλλι και Κοντούλα. Στις ποικιλίες αυτές δεν είναι αποδεδειγμένη η απουσία φυτοτοξικότητας.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις χρήσεις ήσσονος σημασίας από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: 1.H δόση ανά εκατόλιτρο να συνδυάζεται κατάλληλα με τον όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση της μέγιστης επιτρεπτής δόσης ανά στρέμμα. 2.Οι εφαρμογές είναι προληπτικές εφόσον οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών. 3.Να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή στις ποικιλίες στις ποικιλίες αμπελιού Κορινθιακή σταφίδα και Σουλτανίνα και στις ποικιλίες αχλαδιού Κρυστάλλι και Κοντούλα. Στις ποικιλίες αυτές δεν είναι αποδεδειγμένη η απουσία φυτοτοξικότητας. *«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις χρήσεις ήσσονος σημασίας από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του Θειούχου μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07
Παρασκευάζεται από την:
UPL Europe Ltd. (Warrington)
Engine Rooms (1st Floor), Birchwood Park
WA3 6YN
Warrington
United Kingdom
TEL: +44 1925 859000
FAX: +44 1925 817 425
e-mail: maria.dalagiorgou@upl-ltd.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
UPL Ελλάς Α.Ε.
Ριζαρείου 16
15233
Χαλάνδρι
TEL: 210 5578777
e-mail: info.hellas@upl-ltd.com