BREVIS SG
Metamitron 15% 
Υδατοδιαλυτοί κόκκοι (SG) / Βοηθητικές ουσίες: 84.7%
Οδηγίες εφαρμογής για ΜΗΛΙΑ:
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ορμονικού σκευάσματος
Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 30/11/2027



Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
ADAMA AGAN Ltd (7710201 - Ashdod)
Northern Industrial Zone, P.O. Box 262
7710201
Ashdod
ISRAEL
TEL: +972-8- 6080322
FAX: +972-8- 3232 1315
e-mail: zvi.manor@adama.com
ADAMA AGAN Ltd (7710201 - Ashdod)
Northern Industrial Zone, P.O. Box 262
7710201
Ashdod
ISRAEL
TEL: +972-8- 6080322
FAX: +972-8- 3232 1315
e-mail: zvi.manor@adama.com

Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ADAMA ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
Λεωφόρος Κηφισίας 44, Κτήριο Γ
151 25
Μαρούσι
TEL: 211 1205580
e-mail: technical@adama.com
ADAMA ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
Λεωφόρος Κηφισίας 44, Κτήριο Γ
151 25
Μαρούσι
TEL: 211 1205580
e-mail: technical@adama.com
Στις περισσότερες περιπτώσεις μία συνολική δοσολογία 220 g/στρέμμα (σε 2 ψεκασμούς των 110 g/στρέμμα έκαστος) εξασφαλίζει καλή αποτελεσματικότητα. Η δοσολογία 330 g/στρέμμα (σε 2 ψεκασμούς) πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε περιπτώσεις πολύ δύσκολης αραίωσης (ποικιλία, κλιματικές και υψομετρικές συνθήκες της περιοχής).
Σε πεδινούς αγρούς συνιστάται δοσολογία μεταξύ 110-165 g/στρέμμα με ενδεχόμενη επανάληψη ψεκασμού χωρίς να υπερβαίνεται η δόση 110 g/στρέμμα στο δεύτερο ψεκασμό.
Ψεκασμοί με τη μεγίστη δόση να γίνονται σε λοφώδεις/ορεινές περιοχές με υψηλή ηλιακή ακτινοβολία και χαμηλές θερμοκρασίες νύχτας
2.Η δοσολογία και η ανάγκη επανάληψη ψεκασμού είναι ανάλογα με την ποικιλία, το βαθμό άνθησης, την ηλικία των δέντρων, τις κλιματικές και υψομετρικές συνθήκες και τον επιθυμητό βαθμό αραίωσης. Ο δεύτερος ψεκασμός συνιστάται μόνο σε καλλιέργειες μηλιάς και σε ποικιλίες δύσκολης αραίωσης.
1.Η ηλιοφάνεια και η απουσία νέφωσης την ημέρα του ψεκασμού και τις επόμενες μέρες μπορούν να περιορίσουν την αποτελεσματικότητα του BREVIS καθιστώντας αναγκαία τη χρήση της μεγαλύτερης δοσολογίας ή την επανάληψη ψεκασμού.
2.Οι υψηλές νυχτερινές θερμοκρασίες μπορούν να ευνοήσουν τη δράση του BREVIS.
3.Η χρήση διχτύων προστασία από χαλάζι μπορεί να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του BREVIS. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να είναι αναγκαία η μικρότερη δοσολογία.
4.Μη εφαρμόζετε το BREVIS με θερμοκρασίες άνω των 25°C και όταν φυσάει αέρας.
5.Δοσολογίες μεγαλύτερες από τις συνιστώμενες μπορούν να προκαλέσουν υπερβολική αραίωση.
Όταν έχει στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό στα φυτά (1 ημέρα).
Σε περίπτωση που χρειαστούν συμπληρωματικές επεμβάσεις αραίωσης με τα χέρια, μην εισέρχεστε στην καλλιέργεια στην οποία έχει εφαρμοστεί το σκεύασμα πριν παρέλθουν 3 ημέρες. Οι εργάτες θα πρέπει να φορούν προστατευτική ενδυμασία και γάντια σε περίπτωση που εισέλθουν στον αγρό μετά την εφαρμογή.