Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΑΧΛΑΔΟΜΗΛΙΑ

Χρήση του μυκητοκτόνου SCAB 80 WG

SCAB 80 WG

Captan 80%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 15.3%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΧΛΑΔΟΜΗΛΙΑ:

Δόσεις σκευάσματος

Γλοιοσπόριο (Σήψη καρπών) (Gloeosporium spp.)
Μονίλια (Φαιά σήψη) (Monilinia spp.)
Σεπτορίωση (Mycosphaerella spp.) (χρήση ήσσονος σηµασίας)
Φουζικλάδιο (Venturia inaequalis)
625γραμμάρια στα 500 λίτρα ψεκ. υγρού
125γραμμάρια στα 100 λίτρα ψεκ. υγρού
18.75γραμμάρια στα 15 λίτρα ψεκ. υγρού
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Μύκητες,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 100 - 150 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 4
Τρόπος και χρόνος εφαρμογής: Εφαρμογές από την αρχή της βλάστησης, στην πράσινη κορυφή, ρόδινη/λευκή κορυφή, πτώση πετάλων και 10 ήμερες αργότερα
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή - Αριθμός ημερών: 21
Για την καλλιέργεια "ΑΧΛΑΔΟΜΗΛΙΑ": Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για χρήση "ήσσονος σημασίας" όπως φαίνεται στη παραπάνω σχετική λιστα με τις δόσεις εφαρμογής του σκευάσματος.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική και θεραπευτική δράση. Δρα σε πολλαπλά σημεία.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος με καλή διαβροχή των φυτών.
1.Εφαρμόζεται προληπτικά.
2.Στην Ροδακινιά - Βερικοκιά, στις όψιμες εφαρμογές η μεγίστη επιτρεπτή δόση είναι 180 γραμ./στρ.
3.Στις περιοχές όπου εφαρμόζονται, να ακολουθήστε τα Προγράμματα των Γεωργικών Προειδοποιήσεων.
4.«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες Κυδωνιά, Μουσμουλιά, Αχλαδόμηλα, Δαμασκηνιά και Κερασιά από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις ακόλουθες χρήσεις ο κάτοχος της άδειας δε φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Εφαρμόζεται προληπτικά. 2.Στην Ροδακινιά - Βερικοκιά, στις όψιμες εφαρμογές η μεγίστη επιτρεπτή δόση είναι 180 γραμ./στρ. 3.Στις περιοχές όπου εφαρμόζονται, να ακολουθήστε τα Προγράμματα των Γεωργικών Προειδοποιήσεων. 4.«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες Κυδωνιά, Μουσμουλιά, Αχλαδόμηλα, Δαμασκηνιά και Κερασιά από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις ακόλουθες χρήσεις ο κάτοχος της άδειας δε φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
Συνδυαστικότητα:
Το σκεύασμα εφαρμόζεται μόνο του.
Φυτοτοξικότητα:
Δεν είναι φυτοτοξικό στις συνιστώμενες δόσεις και καλλιέργειες.
Να μην χρησιμοποιείται το σκεύασμα στις ποικιλίες μηλιάς Stark, Delicious, Stayman Renetta del Canada, Winesap και στις ποικιλίες αχλαδιάς Butirra ’Anjou, Butirra Clairgeau, Contessa di Parigi, Trionfo di Vienna ΚΟΝΤΟΥΛΑ -ΚΡΥΣΤΑΛΙ.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Κουτί με εσωτερική σακούλα. 100 γραμ. έως 10 κιλά. Σακούλα PP/PE or HDPE.
Κουτί χάρτινο.
2.Σακίδια 100 γραμ. έως 25 κιλά. PP/PE or HDPE.


Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/07/2023
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS07+GHS08+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
SHARDA CROPCHEM LIMITED
2nd floor, Prime Business Park, Dashrathlal Joshi Road
400056
Vile Parle (West) Mumbai
INDIA
TEL: +91 22 56782800
FAX: +91 22 5678 2828/2808
e-mail: regn@shardaintl.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
SHARDA BALKAN ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π. Ε.
Μοναστηρίου 9
54627
Θεσσαλονίκη
TEL: 6946144719
e-mail: nikfot68@gmail.com
ΝΙΤΡΟΦΑΡΜ ΑΕ
Φράγκων 13
54626
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
TEL: 2310 514440
FAX: 2310 545235
e-mail: dinakirgidis@gmail.com