Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

TONIFRUIT 1 SP

1-naphthylacetic acid 1%

Υδατοδιαλυτή σκόνη (SP) / Βοηθητικές ουσίες: 98.98%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΧΛΑΔΟΜΗΛΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του TONIFRUIT 1 SP για χρηση σε ΑΧΛΑΔΟΜΗΛΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Φυτορρυθμιστική ουσία (ρυθμιστής ανάπτυξης) για το αραίωμα των καρπών σε καλλιέργειες μηλιάς και τον περιορισμό της καρπόπτωσης (εξισορροπημένη καρπόπτωση) σε καλλιέργειες μηλοειδών (σε εφαρμογές λίγο πριν τη συγκομιδή, το TONIFRUIT 1 SP ενδυναμώνει τον μίσχο και περιορίζει την καρπόπτωση). Δρα παρεμβαίνοντας και τροποποιώντας την ισορροπία των φυτικών ορμονών αυξίνης και αιθυλενίου, προκαλώντας, νωρίς, ελεγχόμενο αραίωμα καρπών και αργότερα περιορισμό της καρπόπτωσης.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος. Απαιτείται πλήρης και ομοιόμορφη κάλυψη του φυλλώματος και των αναπτυσσόμενων καρπών, χωρίς απορροή.
1.Η μέγιστη αποτελεσματικότητα του TONIFRUIT 1 SP στο αραίωμα των καρπών, επιτυγχάνεται με πρώιμες εφαρμογές, όταν οι καρποί έχουν διάμετρο μεταξύ 8 και 12 mm, το οποίο συμβαίνει 10-25 ημέρες, μετά την ανθοφορία ανάλογα με τις ποικιλίες και τις τοπικές εδαφοκλιματικές συνθήκες.
2.Οι όψιμες εφαρμογές στη μηλιά, μπορεί να προκαλέσουν αύξηση των καρπών, ιδίως σε ποικιλίες Delicious.
3.Η αραιωτική δράση του σκευάσματος αυξάνεται, όταν οι καρποί είναι μικροί.
4.Κατά την εφαρμογή αποφύγετε τόσο τις υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο φύλλωμα όσο και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που περιορίζουν τη δράση του προϊόντος.
5.Μη ψεκάζετε όταν φυσάει.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Η μέγιστη αποτελεσματικότητα του TONIFRUIT 1 SP στο αραίωμα των καρπών, επιτυγχάνεται με πρώιμες εφαρμογές, όταν οι καρποί έχουν διάμετρο μεταξύ 8 και 12 mm, το οποίο συμβαίνει 10-25 ημέρες, μετά την ανθοφορία ανάλογα με τις ποικιλίες και τις τοπικές εδαφοκλιματικές συνθήκες. 2.Οι όψιμες εφαρμογές στη μηλιά, μπορεί να προκαλέσουν αύξηση των καρπών, ιδίως σε ποικιλίες Delicious. 3.Η αραιωτική δράση του σκευάσματος αυξάνεται, όταν οι καρποί είναι μικροί. 4.Κατά την εφαρμογή αποφύγετε τόσο τις υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο φύλλωμα όσο και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που περιορίζουν τη δράση του προϊόντος. 5.Μη ψεκάζετε όταν φυσάει.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ορμονικού σκευάσματος

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/12/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07