Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ORTHOCIDE 80 WG

Captan 80%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 14.4%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΑΡΥΔΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του ORTHOCIDE 80 WG για χρηση σε ΚΑΡΥΔΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική και θεραπευτική δράση. Δρα σε πολλαπλά σημεία.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος με καλή διαβροχή των φυτών.
Οδηγίες για την ασφαλή απόσυρση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος και της συσκευασίας: Τα κενά μέσα συσκευασίας (φιάλες, δοχεία) ξεπλένονται υπό πίεση με κατάλληλο μηχανισμό ή γίνεται τριπλό ξέπλυμα ( τα νερά του ξεπλύματος τα ρίχνουμε στο ψεκαστικό δοχείο) και στη συνέχεια αφού καταστραφούν προηγουμένως με τρύπημα, για τη διασφάλιση της μη περαιτέρω χρήσης, εναποτίθενται σε σημεία συλλογής , για ανακύκλωση ή ανάκτηση ενέργειας.
Λόγω του τρόπου δράσης του (πολλαπλά σημεία) και της χαμηλής πιθανότητας ανάπτυξης ανθεκτικότητας, το ORTHOCIDE 80 WG έχει σημαντική θέση σε προγράμματα καταπολέμησης ασθενειών, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάπτυξη ανθεκτικότητας. Παρόλα αυτά συνίσταται η εναλλαγή με σκευάσματα διαφορετικού τρόπου δράσης.
Συνθήκες εφαρμογής: Οδηγίες για την ασφαλή απόσυρση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος και της συσκευασίας: Τα κενά μέσα συσκευασίας (φιάλες, δοχεία) ξεπλένονται υπό πίεση με κατάλληλο μηχανισμό ή γίνεται τριπλό ξέπλυμα ( τα νερά του ξεπλύματος τα ρίχνουμε στο ψεκαστικό δοχείο) και στη συνέχεια αφού καταστραφούν προηγουμένως με τρύπημα, για τη διασφάλιση της μη περαιτέρω χρήσης, εναποτίθενται σε σημεία συλλογής , για ανακύκλωση ή ανάκτηση ενέργειας. Λόγω του τρόπου δράσης του (πολλαπλά σημεία) και της χαμηλής πιθανότητας ανάπτυξης ανθεκτικότητας, το ORTHOCIDE 80 WG έχει σημαντική θέση σε προγράμματα καταπολέμησης ασθενειών, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάπτυξη ανθεκτικότητας. Παρόλα αυτά συνίσταται η εναλλαγή με σκευάσματα διαφορετικού τρόπου δράσης.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/07/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS08+GHS09