Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CENTURY SL

Potassium phosphonates 50.4%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 48.3%


Οδηγίες εφαρμογής για ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του CENTURY SL για χρηση σε ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο. Περιέχει τη δραστική ουσία potassium phosphonates η οποία περιορίζει την ανάπτυξη του μύκητα και ενεργοποιεί τους φυσιολογικούς μηχανισμούς άμυνας των φυτών παρεμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση της προσβολής.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως.
* Για Φυτόφθορα κάνετε συνολικά 4 εφαρμογές. 2 εφαρμογές από το τέλος της άνθισης έως και την έναρξη του σχηματισμού των καρπών (BBCH: 68-71) και 2 εφαρμογές κατά την ωρίμανση των καρπών (BBCH: 83-85).
** Για Βακτηρίωση και Ανθράκνωση κάνετε 4 εφαρμογές από την έκπτυξη των οφθαλμών μέχρι και το τέλος της άνθισης (BBCH: 09-69).1. Συνδυάζεται πάντα σε μείγματα βυτίου με μυκητοκτόνο επαφής όπως τα DELAN 70 WG (dithianon 70% β/β), POLYRAM WG (metiram 80% β/β), MERPAN 80 WG (captan 80% β/β), για να επιτυγχάνεται η καλύτερη προστασία των φυτών.
2. Σε περίπτωση ανάμιξης να ακολουθείται ο μεγαλύτερος χρόνος επέμβασης πριν τη συγκομιδή και να τηρούνται οι πιο αυστηρές συστάσεις προφύλαξης που αναγράφονται στην ετικέτα των σκευασμάτων.
3. Πριν την εφαρμογή του σκευάσματος στα καλλωπιστικά να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή του σε μικρή κλίμακα
Συνθήκες εφαρμογής: * Για Φυτόφθορα κάνετε συνολικά 4 εφαρμογές. 2 εφαρμογές από το τέλος της άνθισης έως και την έναρξη του σχηματισμού των καρπών (BBCH: 68-71) και 2 εφαρμογές κατά την ωρίμανση των καρπών (BBCH: 83-85). ** Για Βακτηρίωση και Ανθράκνωση κάνετε 4 εφαρμογές από την έκπτυξη των οφθαλμών μέχρι και το τέλος της άνθισης (BBCH: 09-69).1. Συνδυάζεται πάντα σε μείγματα βυτίου με μυκητοκτόνο επαφής όπως τα DELAN 70 WG (dithianon 70% β/β), POLYRAM WG (metiram 80% β/β), MERPAN 80 WG (captan 80% β/β), για να επιτυγχάνεται η καλύτερη προστασία των φυτών. 2. Σε περίπτωση ανάμιξης να ακολουθείται ο μεγαλύτερος χρόνος επέμβασης πριν τη συγκομιδή και να τηρούνται οι πιο αυστηρές συστάσεις προφύλαξης που αναγράφονται στην ετικέτα των σκευασμάτων. 3. Πριν την εφαρμογή του σκευάσματος στα καλλωπιστικά να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή του σε μικρή κλίμακα
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 30/09/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //