Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

TECTO 500 SC

Thiabendazole 50%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 56.4%


Οδηγίες εφαρμογής για ΛΕΜΟΝΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του TECTO 500 SC για χρηση σε ΛΕΜΟΝΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το TECTO 500 SC είναι διασυστηματικό μυκητοκτόνο με δράση προληπτική και θεραπευτική, σε μορφή συμπυκνωμένου εναιωρήματος (SC). Δρα εναντίον των σημαντικότερων μυκήτων που προκαλούν μετασυλλεκτικές σήψεις στους καρπούς.
Μέθοδος εφαρμογής: 1.Με νερό: Εμβάπτιση, διαβροχή των καρπών ή ψεκασμός επί του ιμάντα μεταφοράς.
2.Με κερί: εφαρμογή με ειδικό κηρωτικό μηχάνημα στη γραμμή συσκευασίας.
Στη συσκευασία των εσπεριδοειδών θα πρέπει να αναγράφεται: “Στους Καρπούς (ανάλογα με το προϊόν) έχει γίνει επέμβαση με το μυκητοκτόνο «thiabendazole”.
ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ:
Τα υγρά απόβλητα από τις εφαρμογές Tecto 500 SC πρέπει να διατίθενται κατάλληλα σε εγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης υγρών αποβλήτων π.χ. Heliosec, εξασφαλίζοντας ότι η μέγιστη συγκέντρωση στην εκροή δεν θα υπερβαίνει τα 5,5 mgr/l. Στην περίπτωση μη διάθεσης κατάλληλου συστήματος διαχείρισης τότε τα υγρά απόβλητα να διατεθούν με κατάλληλο τρόπο ως χημικά απόβλητα.
Συνθήκες εφαρμογής: Στη συσκευασία των εσπεριδοειδών θα πρέπει να αναγράφεται: “Στους Καρπούς (ανάλογα με το προϊόν) έχει γίνει επέμβαση με το μυκητοκτόνο «thiabendazole”. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: Τα υγρά απόβλητα από τις εφαρμογές Tecto 500 SC πρέπει να διατίθενται κατάλληλα σε εγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης υγρών αποβλήτων π.χ. Heliosec, εξασφαλίζοντας ότι η μέγιστη συγκέντρωση στην εκροή δεν θα υπερβαίνει τα 5,5 mgr/l. Στην περίπτωση μη διάθεσης κατάλληλου συστήματος διαχείρισης τότε τα υγρά απόβλητα να διατεθούν με κατάλληλο τρόπο ως χημικά απόβλητα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Ανανέωση της άδειας μετά την ανανέωση της δ.ο. για CMS (άρθρο 43)
Λήξη έγκρισης: 31/03/2033
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09