Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

FOSIM 80 WG

Fosetyl aluminium Al 80%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 16.7%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΕΣ:

Δόσεις σκευάσματος

Φυτόφθορα (Phytophthora spp.)
250-300 γραμμάρια στο στρέμμα
Φυτόφθορα 250 – 300 γρ. στα 100 λίτρα ψεκ. Υγρό
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Μύκητες,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 100 - 150 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 3
Τρόπος και χρόνος εφαρμογής: Πρώτος ψεκασμός την άνοιξη, στην αρχή της άνθησης, δεύτερος ψεκασμός το Ιούλιο και τρίτος Οκτώβρη- Νοέμβρη
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή - Αριθμός ημερών: 15
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση. Παρουσιάζει συμπλαστική και αποπλαστική κίνηση και δρα παρεμποδίζοντας την βλάστηση των σπορίων αλλά και επάγοντας μηχανισμούς άμυνας των φυτών.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος.

Συνδυαστικότητα και φυτοτοξικότητα

Συνδυαστικότητα (σύμφωνα με άλλα σκευάσματα της ίδιας δραστικής σύνθεσης και μορφής):
Συνδυάζεται με σκεύασματα που περιέχουν Mancozeb. Δεν συνδυάζεται με χαλκούχα σκευασματα και με διαφυλλικά λιπάσματα με βάση το άζωτο. Σε περίπτωση που προηγηθεί εφαρμογή με παραφινικό λάδι, να εφαρμοστεί το FOSBEL 80 WG αφού περάσει μία εβδομάδα απο την εφαρμογή.

Fosetyl aluminium:
Δεν συνδυάζεται με: Στρομπιλουρίνες, Kresoxim-methyl, Azoxystrobin, Pyraclostrobin, picoxystrobin, γαλακτοποιήμα υγρά, Διαφυλλικά λιπάσματα µε βάση το άζωτο, Ελαιούχα σκευάσματα, Dicofol, Pyrimethanil, Carbendazim, Chlorothalonil, Σκευάσματα Θείου, Sulphur, Boscalid,
Σε περίπτωση που προηγηθεί εφαρμογή με παραφινικό λάδι, να εφαρμοστεί αφού περάσει μια εβδομάδα.
Αν στην ετικέτα ή οι πίνακες συνδυαστικότητας δεν δίδονται πληροφορίες για τη συνδυαστικότητα, θα πρέπει να γίνεται δοκιµαστική ανάµειξη για να εξετασθεί τουλάχιστον η περίπτωση φυσικής ασυµβατότητας του συνδυασµού.
H προσθήκη των φυτοφαρμάκων με τη σειρά: WP, FL, WDG και EC ή S

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 15/03/2026
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //