KATANA
Flazasulfuron 25% 
Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 74%
Οδηγίες εφαρμογής για ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ:
Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου
Τύπος έγκρισης: Ανανέωση της άδειας μετά την ανανέωση της δ.ο. για CMS (άρθρο 43)
Λήξη έγκρισης: 31/07/2033
Ημερομηνία απόσυρσης: 03/09/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: 03/09/2025

Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
ISK Biosciences Europe N.V.
Pegasus Park, De Kleetlaan 12b Box 9
B-1831
Diegem
BELGIUM
TEL: +32 26278675
e-mail: dorothee.hoischen@isk.be
ISK Biosciences Europe N.V.
Pegasus Park, De Kleetlaan 12b Box 9
B-1831
Diegem
BELGIUM
TEL: +32 26278675
e-mail: dorothee.hoischen@isk.be

Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε.
1o χλμ. Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου, ΤΘ 100
19002
Παιανία
TEL: 210 6800900
FAX: 210 6833488
e-mail: info@hellafarm.gr
ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε.
1o χλμ. Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου, ΤΘ 100
19002
Παιανία
TEL: 210 6800900
FAX: 210 6833488
e-mail: info@hellafarm.gr
2.Ο ψεκασμός των ζιζανίων πρέπει να είναι κατευθυνόμενος αποφεύγοντας επαφή των σταγονιδίων του ψεκαστικού διαλύματος με δενδρύλλια, φύλλωμα, τρυφερούς βλαστούς, παραφυάδες και μη επουλωμένες πληγές κλαδέματος και καρπούς.
3.Τα ζιζάνια είναι ευαίσθητα στο σκεύασμα μέχρι το στάδιο των 2-4 φύλλων ή έως τα 10 εκ. ύψος.
4.Τα αποτελέσματα παρατηρούνται 5-10 ημέρες μετά τον ψεκασμό, ανάλογα με τη θερμοκρασία.
5.Ο συνδυασμός του με glyphosate, δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται χαμηλότερες δόσεις του σκευάσματος (6 έως 8 γρ./στρ.), σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ανάγκη για υπολειμματική διάρκεια δράσης του ζιζανιοκτόνου.
6.Για να επιτευχθεί μεγαλύτερη διάρκεια δράσης, να αποφεύγονται οργώματα ή φρεζαρίσματα ένα μήνα πριν και 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή και να χρησιμοποιείτε τη μεγαλύτερη δόση/αναλογία σκευάσματος.
7.Ο συνδυασμός του με glyphosate, είναι ιδιαίτερα σημαντικός στις φθινοπωρινές εφαρμογές στην ελιά (σε φυτρωμένα ζιζάνια μετά τις βροχές), γεγονός που διευκολύνει τη συγκομιδή αφήνοντας το χώμα γύρω από τα δέντρα, καθαρό από ζιζάνια.
8.Για τα πλατύφυλλα ζιζάνια Malva spp. (μολόχα), Portulaca oleraceae (αντράκλα) και Urtιca spp. (τσουκνίδα) η δόση του glyphosate στο μίγμα βυτίου, μπορεί να αυξηθεί σε 144 γρ. δ.ο/στρέμμα ψεκαζόμενης έκτασης, ανάλογα µε το στάδιο ανάπτυξης τους.
9.Η χρήση στη λεμονιά περιλαμβάνει την κιτριά.