Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

BOTANIGARD 10,7 OD

Beauveria bassiana 10.7%

Ελαιώδες εναιώρημα (OD) / Βοηθητικές ουσίες: 83.8%


Οδηγίες εφαρμογής για ΒΥΣΣΙΝΙΑ ή ΚΕΡΑΣΙΑ ΝΑΝΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του BOTANIGARD 10,7 OD για χρηση σε ΒΥΣΣΙΝΙΑ ή ΚΕΡΑΣΙΑ ΝΑΝΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το BOTANIGARD είναι ένα εντομοκτόνο/ακαρεοκτόνο που περιέχει ζωντανά σπόρια του μύκητα Beauveria bassiana (στέλεχος GHA). Το στέλεχος αυτού του μύκητα απαντάται στη φύση και δεν είναι γενετικά τροποποιημένο. Ο μύκητας Beauveria bassiana (στέλεχος GHA) είναι εντομοπαθογόνος για την καταπολέμηση εντόμων και ακάρεων σε ένα πλήθος καλλιεργειών. Δρα κυρίως δια επαφής. Τα σπόρια του μύκητα Beauveria bassiana (στέλεχος GHA) προσκολλώνται στο περίβλημα των εντόμων/ακάρεων και ξεκινούν να βλασταίνουν. Ο μύκητας διεισδύει στο εσωτερικών των εντόμων/ακάρεων και επιτίθεται στους ιστούς και τα όργανά τους με την έκκριση ενζύμων. Το έντομο πεθαίνει 4-10 ημέρες μετά τη μόλυνση. Η ταχύτητα στην καταπολέμηση εξαρτάται από τον αριθμό των σπορίων που έρχονται σε επαφή με το έντομο/άκαρι, από το στάδιο ανάπτυξής τους και από τη θερμοκρασία και υγρασία του περιβάλλοντος.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος πλήρους κάλυψης.
1.Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο της πυκνότητας του πληθυσμού των εντόμων.
2.Για καλύτερη αντιμετώπιση των εντόμων, συστήνεται η χρήση όγκου ψεκαστικού υγρού που διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη της φυτικής επιφάνειας.
3.Η χρήση στη Ροδακινιά (PRNPS) περιλαμβάνει και τη Νεκταρινιά (PRNPN).
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο της πυκνότητας του πληθυσμού των εντόμων. 2.Για καλύτερη αντιμετώπιση των εντόμων, συστήνεται η χρήση όγκου ψεκαστικού υγρού που διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη της φυτικής επιφάνειας. 3.Η χρήση στη Ροδακινιά (PRNPS) περιλαμβάνει και τη Νεκταρινιά (PRNPN).
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του βιολογικού εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09