Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

DECIS EXPERT 100 EC

Deltamethrin 10%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 89.34%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΕΡΑΣΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του DECIS EXPERT 100 EC για χρηση σε ΚΕΡΑΣΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την αντιμετώπιση μυζητικών και μασητικών εντόμων. Το deltamethrin δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων και συγκεκριμένα στις διαύλους των ιόντων Na στις προσιναπτικές μεμβράνες των νευρικών κυττάρων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
-ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα μηλοειδή η δόση των 12,5 κ.εκ. σκευάσματος /hl πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα με τον μικρό όγκο ψεκαστικού υγρού (100 lt/στρεμμα ) έτσι ώστε η τελική δόση του σκευάσματος να μην ξεπερνάει τα 12,5 κ.εκ. σκευάσματος στο στρέμμα. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει υπέρβαση του Μέγιστου Επιτρεπόμενου Ορίου Υπολειμμάτων.
Δεν επιτρέπεται η συγκομιδή αμπελόφυλλων στα οποία έχει γίνει χρήση με το φυτοπροστατευτικό προϊόν.
Η εφαρμογή του DECIS EXPERT 100 EC στο καλαμπόκι οδηγεί στη μείωση των επιπέδων των μυκοτοξινών, ως αποτέλεσμα της επιτυχούς αντιμετώπισης των εντόμων Ostrinia spp. και Sesamia spp.
Συνθήκες εφαρμογής: -ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα μηλοειδή η δόση των 12,5 κ.εκ. σκευάσματος /hl πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα με τον μικρό όγκο ψεκαστικού υγρού (100 lt/στρεμμα ) έτσι ώστε η τελική δόση του σκευάσματος να μην ξεπερνάει τα 12,5 κ.εκ. σκευάσματος στο στρέμμα. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει υπέρβαση του Μέγιστου Επιτρεπόμενου Ορίου Υπολειμμάτων. Δεν επιτρέπεται η συγκομιδή αμπελόφυλλων στα οποία έχει γίνει χρήση με το φυτοπροστατευτικό προϊόν. Η εφαρμογή του DECIS EXPERT 100 EC στο καλαμπόκι οδηγεί στη μείωση των επιπέδων των μυκοτοξινών, ως αποτέλεσμα της επιτυχούς αντιμετώπισης των εντόμων Ostrinia spp. και Sesamia spp.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 31/10/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS02+GHS05+GHS07+GHS08+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
Bayer S.A.S., Division Crop Science, Environmental Science
16, rue Jean-Marie Leclair, CP 90106
69266
Lyon Cedex 09
FRANCE
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ
Αγησιλάου 6-8, Μαρούσι
15123
ΑΘΗΝΑ
TEL: 210 6166000
e-mail: ioannis.tsoutsanis@bayer.com