Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

MAGNET MED

Deltamethrin 0.03%

Eτοιμόχρηστο δόλωμα. (RB) / Βοηθητικές ουσίες: 99.97%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΕΡΑΣΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του MAGNET MED για χρηση σε ΚΕΡΑΣΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το MagnetTM MED βασίζεται στην τεχνική της προσέλκυσης και θανάτωσης (attract & kill). Αποτελείται από παγίδες (πάνελ) ειδικά διαμορφωμένες έτσι ώστε να αναρτώνται εύκολα στα κλαδιά των δέντρων. Στις παγίδες περιέχεται ελκυστικό τροφής ενώ η εξωτερική επιφάνειά τους είναι καλυμμένη με τη δραστική ουσία deltamethrin. Τα ακμαία της μύγας της Μεσογείου προσελκύονται από το τροφικό ελκυστικό και όταν έρθουν σε επαφή με την επιφάνεια της παγίδας, θανατώνονται.
Μέθοδος εφαρμογής: Αναρτήστε τις παγίδες στα κλαδιά μέσω του ειδικού γάντζου. Βεβαιωθείτε ότι η κάθε παγίδα έχει στερεωθεί καλά στο κλαδί.
1)Τοποθετήστε τις παγίδες κατά προτίμηση στο μέρος του φυτού που είναι προσανατολισμένο προς τον νότο και στο μεγαλύτερο ύψος που μπορείτε από το έδαφος, προσέχοντας να επιλέγετε κλαδιά αρκετά γερά τα οποία δεν θα κλαδευτούν πριν από το τέλος της καλλιεργητικής περιόδου.
2)Μην χρησιμοποιείτε παγίδες αν προέρχονται από συσκευασίες κατεστραμμένες, τρύπιες ή ανοιγμένες.
3)Η συγκεκριμένη μέθοδος προσέλκυσης-θανάτωσης δίνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όταν η εφαρμογή γίνεται σε συγκεντρωμένους οπωρώνες/αμπελώνες με εκτεταμένη επιφάνεια και ομαλό σχήμα.
4)Σε περίπτωση γειτνίασης του οπωρώνα/αμπελώνα με άλλους στους οποίους δεν εφαρμόζεται η συγκεκριμένη μέθοδος ή σε περίπτωση γειτνίασης με αυτοφυή βλάστηση που προσβάλλεται από τη Μύγα Μεσογείου, συνιστάται η ενίσχυση των ορίων με συμπληρωματικό αριθμό παγίδων.
5)Μία εφαρμογή αρκεί για την καταπολέμηση του εντόμου για ολόκληρη την περίοδο
-Mην αναρτάτε τις παγίδες κοντά ή πάνω από την περιοχή ανάπτυξης των καρπών για να μην έρχονται σε άμεση επαφή με αυτούς.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Τοποθετήστε τις παγίδες κατά προτίμηση στο μέρος του φυτού που είναι προσανατολισμένο προς τον νότο και στο μεγαλύτερο ύψος που μπορείτε από το έδαφος, προσέχοντας να επιλέγετε κλαδιά αρκετά γερά τα οποία δεν θα κλαδευτούν πριν από το τέλος της καλλιεργητικής περιόδου. 2)Μην χρησιμοποιείτε παγίδες αν προέρχονται από συσκευασίες κατεστραμμένες, τρύπιες ή ανοιγμένες. 3)Η συγκεκριμένη μέθοδος προσέλκυσης-θανάτωσης δίνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όταν η εφαρμογή γίνεται σε συγκεντρωμένους οπωρώνες/αμπελώνες με εκτεταμένη επιφάνεια και ομαλό σχήμα. 4)Σε περίπτωση γειτνίασης του οπωρώνα/αμπελώνα με άλλους στους οποίους δεν εφαρμόζεται η συγκεκριμένη μέθοδος ή σε περίπτωση γειτνίασης με αυτοφυή βλάστηση που προσβάλλεται από τη Μύγα Μεσογείου, συνιστάται η ενίσχυση των ορίων με συμπληρωματικό αριθμό παγίδων. 5)Μία εφαρμογή αρκεί για την καταπολέμηση του εντόμου για ολόκληρη την περίοδο -Mην αναρτάτε τις παγίδες κοντά ή πάνω από την περιοχή ανάπτυξης των καρπών για να μην έρχονται σε άμεση επαφή με αυτούς.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής της Εντομοπαγίδας

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/10/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
Suterra Europe Biocontrol S.L.
Plaza America 2, Planta 9
46004
Valencia
SPAIN
TEL: +34 9 63956743
FAX: +34 9 3647 95 05
e-mail: alessandra.moccia@suterra.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε.
1o χλμ. Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου, ΤΘ 100
19002
Παιανία
TEL: 210 6800900
FAX: 210 6833488
e-mail: info@hellafarm.gr