Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CLARTEX ΝΕΟ

Metaldehyde 4%

Κοκκώδες δόλωμα (GB) / Βοηθητικές ουσίες: 95.94%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΕΡΑΣΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του CLARTEX ΝΕΟ για χρηση σε ΚΕΡΑΣΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Κοχλιολειμακοκτόνο για την καταπολέμηση σαλιγκαριών και γυμνοσαλιάγκων. Δρα από στομάχου. Μετά από τη λήψη του δολώματος και την αρχική υπερέκκριση βλέννας τα σαλιγκάρια και οι γυμνοσάλιαγκες χάνουν την κινητική τους ικανότητα, παραλύουν και πεθαίνουν.
Μέθοδος εφαρμογής: Σκορπίζεται α) ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του εδάφους ή της καλλιέργειας(καθολική εφαρμογή), β) τοπικά πάνω στη γραμμή φυτών, γ) τοπικά μέσα στο αυλάκι κατά τη σπορά ή το φύτεμα δ) σε ανάμιξη με τον σπόρο.
Εφαρμόζεται κυρίως με μηχανοκίνητο διανομέα κοκκωδών σκευασμάτων με περιστρεφόμενους φυγόκεντρους δίσκους. Επιτρέπεται η εφαρμογή του και με το χέρι ιδιαίτερα σε μικρή έκταση εφαρμογής, σε καλλιέργειες θερμοκηπίου και/ή πάνω στη γραμμή.
1)Η συνιστώμενη μέγιστη συνολική δόση είναι 1,75 κιλό προϊόντος ανά στρέμμα, ανά καλλιέργεια και ανά έτος και ο μέγιστος συνιστώμενος αριθμός εφαρμογών είναι 4 ανά καλλιεργητική περίοδο.
2)Εφαρμόζεται την άνοιξη ή το φθινόπωρο όταν τα σαλιγκάρια και οι γυμνοσάλιαγκες είναι σε έντονη δραστηριότητα, προληπτικά ή με τις πρώτες ζημιές στα φυτά.
3)Για την παρακολούθηση της προσβολής και την έγκαιρη εκτίμηση του κινδύνου προσβολής συνιστάται η χρήση ειδικών παγίδων.
4)Για καταπολέμηση των γυμνοσαλιάγκων να εφαρμόζεται πριν αναρριχηθούν στην κόμη του φυτού.
5)Εάν εφαρμόζεται με ανάμιξη με τον σπόρο η ανάμιξη αυτή πρέπει να γίνεται σχολαστικά πριν και κατά την εφαρμογή.
Το σκεύασμα παραμένει σταθερό για δύο (2) χρόνια τουλάχιστον όταν αποθηκεύεται στην αρχική σφραγισμένη συσκευασία του σε χώρο καλά αεριζόμενο, ξηρό, δροσερό και θερμοκρασία περιβάλλοντος < 35°.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Η συνιστώμενη μέγιστη συνολική δόση είναι 1,75 κιλό προϊόντος ανά στρέμμα, ανά καλλιέργεια και ανά έτος και ο μέγιστος συνιστώμενος αριθμός εφαρμογών είναι 4 ανά καλλιεργητική περίοδο. 2)Εφαρμόζεται την άνοιξη ή το φθινόπωρο όταν τα σαλιγκάρια και οι γυμνοσάλιαγκες είναι σε έντονη δραστηριότητα, προληπτικά ή με τις πρώτες ζημιές στα φυτά. 3)Για την παρακολούθηση της προσβολής και την έγκαιρη εκτίμηση του κινδύνου προσβολής συνιστάται η χρήση ειδικών παγίδων. 4)Για καταπολέμηση των γυμνοσαλιάγκων να εφαρμόζεται πριν αναρριχηθούν στην κόμη του φυτού. 5)Εάν εφαρμόζεται με ανάμιξη με τον σπόρο η ανάμιξη αυτή πρέπει να γίνεται σχολαστικά πριν και κατά την εφαρμογή. Το σκεύασμα παραμένει σταθερό για δύο (2) χρόνια τουλάχιστον όταν αποθηκεύεται στην αρχική σφραγισμένη συσκευασία του σε χώρο καλά αεριζόμενο, ξηρό, δροσερό και θερμοκρασία περιβάλλοντος < 35°.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του κοχλιολειμακοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/05/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS08
Παρασκευάζεται από την:
De Sangosse SA
Bonnel CS 10005
F 47480
Pont-du-Casse
FRANCE
TEL: +33 553 693563
FAX: +33 553 479 501
e-mail: billeretm@desangosse.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε.
1o χλμ. Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου, ΤΘ 100
19002
Παιανία
TEL: 210 6800900
FAX: 210 6833488
e-mail: info@hellafarm.gr