Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

FLINT MAX 75 WG

Tebuconazole 50% / Trifloxystrobin 25%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 21.73%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΕΡΑΣΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του FLINT MAX 75 WG για χρηση σε ΚΕΡΑΣΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το Fint Max 75 WG είναι μίγμα δυο μυκητοκτόνων με προστατευτική και θεραπευτική δράση: του trifloxystrobin που εμφανίζει διελασματική και τοπικά διασυστηματική κίνηση καθώς και αξιόλογη δράση με ατμούς και του tebuconazole που εμφανίζει διασυστηματική κίνηση. To trifloxystrobin, είναι συνθετικό παράγωγο των φυσικών στρομπιλουρινών με διελασματική δράση. Οι στρομπιλουρίνες παρεμποδίζουν τη μιτοχονδριακή αναπνοή, διακόπτοντας τη μεταφορά των ηλεκτρονίων στην κυτοχρωμική αλυσίδα. To tebuconazole sε βιοχημικό επίπεδο δρα παρεμποδίζοντας τη βιοσύνθεση εργοστερόλης στη θέση της απομεθυλίωσης του C-14 (Demethylation Inhibitors - DMIs).
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος.
1.Προληπτικές εφαρμογές πριν την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.
2.Σε περίπτωση υψηλής προσβολής χρησιμοποιείστε το Flint Max στην υψηλή του δοσολογία και με τα πιο σύντομα μεσοδιαστήματα.
Ειδικές συνθήκες γεωργικές, φυτοϋγείας ή περιβαντολλογικές υπό τις οποίες το σκεύασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να αποκλειστεί • Εφαρμόστε το Flint Max 75 WG προληπτικά πριν την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.
Εφαρμόστε το Flint Max 75 WG σε προγράμματα ψεκασμών σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδα με διαφορετικό τρόπο δράσης.
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο: 1-3 ανάλογα με την καλλιέργεια.
Να μην εφαρμόζεται σε εδάφη με περιεκτικότητα σε άμμο υψηλότερη του 80%.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Προληπτικές εφαρμογές πριν την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων. 2.Σε περίπτωση υψηλής προσβολής χρησιμοποιείστε το Flint Max στην υψηλή του δοσολογία και με τα πιο σύντομα μεσοδιαστήματα. Ειδικές συνθήκες γεωργικές, φυτοϋγείας ή περιβαντολλογικές υπό τις οποίες το σκεύασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να αποκλειστεί • Εφαρμόστε το Flint Max 75 WG προληπτικά πριν την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων. Εφαρμόστε το Flint Max 75 WG σε προγράμματα ψεκασμών σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδα με διαφορετικό τρόπο δράσης. Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο: 1-3 ανάλογα με την καλλιέργεια. Να μην εφαρμόζεται σε εδάφη με περιεκτικότητα σε άμμο υψηλότερη του 80%.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 15/08/2027
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09